آیکون خط ستاره دار
ساخت انمیشین در ارومیه

سفارش ساخت انیمیشن

انیمیشن در حوزه بازاریابی و تبلیغات به دلیل برخورداری از رنگ ها و تصاویر زنده و شاد، شخصیت ها و ماهیت داستانی جذاب یکی از بهترین ابزارها برای جلب نظر مشتریان است. انیمیشن ها از آغاز پیدایش تا به امروز، دچار تغییر و تحولات زیادی شده اند و پویانمایی های امروزی با تلفیق هنر و تکنولوژی به کیفیت بسیار بالایی دست یافته اند که می توانند نظر هر بیننده ای را به خود جلب نمایند. ویدیوهای انیمیشنی پیام ها و محتوای صوتی و تصویری هستند که داستان ها و ایده های خلاقانه شما را به نحو گیرایی بیان می نمایند. علاوه بر این، کاربران از محتواهای ویدیویی بیشتر استقبال می کنند، در نتیجه کسب و کار ها قادر خواهند بود، تولیدات محتوایی خود را به کمک انیمیشن  غنی تر کنند.

انمیشین سازی در ارومیه

انیمیشن چیست؟

انیمیشن (Animation) یا پویانمایی شامل مجموعه ای از تصاویر ثابت و فریم هایی است که به صورت متوالی و با سرعت معینی به نمایش گذاشته می شوند. از آن جهت که این تصاویر با سرعت بالا و به حالت متوالی نشان داده می شوند؛ نوعی توهم دیداری در ذهن بیننده حاصل می شود؛ گویا که کاراکترها و المان های صحنه در حال حرکت بوده و شخصیت ها زنده هستند.

هر یک از این تصاویر ثابت، تفاوت های جزئی با نوع قبلی و بعدی خود دارند و زمانی که با سرعت بالا و پشت سر هم نمایش داده می شوند، بیننده تصویر را کامل نمی بیند و صرفا تصاویر را به صورت متحرک مشاهده می نماید.

اصطلاحا به هر عکس، یک فریم گفته می شود و معمولا در یک ثانیه به 24 تا 60 فریم نیاز است. در حال حاضر در ساخت انیمیشن ها غالبا از تصاویری استفاده می شود که به کمک سیستم های کامپیوتری و نرم افزارهای مرتبط ایجاد می شوند.

انواع انیمیشن و نحوه انمیشین سازی

انواع سبک های انیمیشن سازی

لوگو موشن های فلت در فضای دو بعدی ساخته می شوند. طراحی لوگوهای متحرک دو بعدی به صورت مینیمال و با افکت های گرافیکی، صوتی و انیمیشنی انجام می گیرد. از ویژگی های طراحی فلت می توان به سادگی عناصر و المان ها، تایپوگرافی های خوانا و تعادل بصری اشاره کرد.

انیمیشن دو بعدی

این سبک پویانمایی در فضایی دو بعدی ساخته می شود و تصاویر و اشکال، دارای عرض و ارتفاع هستند. همچنین کاراکترها و المان های موجود در آن به صورت مسطح، تخت و فاقد عمق می باشند و حرکت آن ها در دو بُعد طول و عرض انجام می گیرد.

در واقع انیماتورها، ابتدا پس زمینه و عناصر را به شکل دو بعدی طراحی می کنند و در ادامه به کمک بک گراند دو بعدی و با تکنیک های خاصی به حرکت در می آورند. انیمیشن دو بعدی از نظر سبک، تنوع بسیار بالایی دارد و در مقایسه با انیمیشن سه بعدی به زمان و هزینه کمتری نیازمند است، در نتیجه؛ برای بودجه های محدود گزینه مناسبی می باشد. برخی از تکنیک های پرکاربرد پویانمایی دو بعدی عبارتند از:

انیمیشین دو بعدی

انیمیشن کاغذی

انیمیشن کاغذی جزو قدیمی ترین تکنیک های پویانمایی محسوب می شود و قبل از ظهور انیمیشن های رایانه ای بسیار مورد استفاده قرار می گرفت. در این روش پس زمینه، طرح های میانی و کلیدی با استفاده از ابزارهایی مانند مداد، قیچی، چسب، مداد رنگی، پارچه، آبرنگ، میز نور، دیسک طراحی و… بر روی کاغذ رسم می شوند و در نهایت از طرح ها، عکس یا اسکن تهیه می شود.

انیمیشن کاغذی می تواند به صورت دستی یا دیجیتال انجام گیرد. در این روش، امکان لایه بندی فریم ها وجود ندارد و تمامی جزئیات و تصاویر جلویی و پشتی در هر فریم، بایستی برای فریم های بعدی مجددا ترسیم گردند.

سل انیمیشن

این تکنیک سنتی شامل نقاشی و طراحی اشیا بر روی سلولوئید یا همان طلق شفاف است. به عبارتی هر فریم به صورت دستی بر روی طلق طراحی و اجرا می شود و سپس روی پس زمینه قرار می گیرد. تعداد فریم های هر تصویر با در نظر گرفتن موضوع و نوع حرکت متغیر می باشد و معمولا برای هر ثانیه، دو فریم فیلمبرداری می شود. این متد پویانمایی بیشتر بر توانایی و مهارت طراح تکیه داشته و از ابزارهای ساده ای مانند سل (طلق) و رنگ بهره می برد.

بر خلاف تکنیک کاغذی، در این روش می توان با استفاده از چند طلق شفاف بر روی هم و لایه بندی آن ها متحرک سازی را انجام داد. به عبارتی امکان لایه بندی فریم ها وجود دارد بنابراین؛ ساخت آن نسبت به انیمیشن کاغذی سریع تر و با هزینه و انرژی کمتری انجام می پذیرد.

کات اوت

تکنیک کات اوت در حالت کلی به دو نوع دستی و دیجیتال تقسیم می شود. در نوع دستی، عناصر صحنه با استفاده از کاغذ، مقوا، پارچه و… ساخته می شوند. کاراکترها در محل مفصل ها برش خورده و به هم متصل می گردند.

از متداول ترین شیوه های اتصال قطعات می توان به چسب و مفتول های فلزی نازک اشاره کرد. در آخر با حرکت دادن مفصل ها، کاراکتر ها متحرک می شوند و در هر مرحله از حرکت عکس گرفته می شود. در نوع دیجیتال نیز از اصول دستی تبعیت می شود با این تفاوت که مفصل بندی و پویایی عناصر به کمک نرم افزار انجام می گیرد. 

انیمیشن سیلوئت

انیمیشن سیلوئت نمونه ای از پویانمایی کات اوت می باشد. سیلوئت (Silhouette) یا سایه نما به شکل تیره ای از اشیا و کاراکترها گفته می شود که یک منبع نور در پشت عروسک ها یا تصاویر قرار گرفته است. این تصاویر در پس زمینه روشن ترنمایش داده می شوند.

به عبارت دیگر، این تکنیک سایه های تیره را در پس زمینه ای با رنگ متضاد نمایش می دهد. یکی از خصوصیات مهم این سبک، کنتراست بالای رنگ و سایه ای بودن کاراکترها است. این امر موجب می شود توجه بیننده بیشتر بر روایت داستان و حرکت شخصیت ها معطوف شده و از عوامل حواس پرتی وی به سایر جزئیات کاسته شود. در نتیجه به برجسته شدن پیام کمک می کند.

انیمیشن شنی

برای ساخت انیمیشن شنی، از شن و یک صفحه با قابلیت عبور نور مانند میز شیشه ای شفاف استفاده می شود. منبع نور به طور معمول در زیر صفحه قرار داده می شود و درجات مختلف نور مانند مشکی، خاکستری، سفید و… با کم و زیاد کردن میزان شن روی بوم ایجاد می شوند.

در واقع این تکنیک ترکیبی از نور، سایه و هنر طراحی به وسیله شن و ماسه می باشد. انیماتور با حرکت و فرم دادن شن و ماسه در جهات مختلف، صحنه های مورد نیاز را ایجاد می کند. برای ایجاد صحنه بعدی، صحنه قبلی پاک شده و بعد از عکسبرداری کل فرآیند به صورت فریم به فریم بر روی دوربین، تصاویر برای نمایش انیمیشن با هم ترکیب می شوند

نقاشی روی شیشه

در این تکنیک با استفاده از مواد رنگی مانند رنگ روغن که سرعت خشک شدن آن ها پایین است، طرح های مختلف بر روی شیشه نقاشی می شوند. هر فریم توسط دوربین عکسبرداری می شود و با تغییر تصویر روی همان صفحه فریم بعدی نیز ثبت می گردد؛ در آخر با تلفیق تصاویر، انیمیشن ساخته می شود.

عمدتا ابزارهای مورد استفاده در این تکنیک شامل شیشه، رنگ، پاک کننده، قلمو، دوربین عکاسی و نور است. در روش نقاشی روی شیشه به کمک ضخامت های مختلف رنگ روغن و تغییر زاویه تابش نور می توان حس تصاویر 3 بعدی را ایجاد نمود. همچنین از ویژگی های این سبک می توان به استفاده حداقل از ابزارهای دیجیتال برای تصویر سازی اشاره نمود.

موشن گرافی

موشن گرافی یکی دیگر از زیر شاخه های انیمیشن محسوب می شود با این حال تفاوت هایی نیز میان آن ها مشهود است. موشن گرافی به طور معمول در ساخت تیزر و ویدیوهای تبلیغاتی، ارائه اطلاعات، آموزش، تیتراژ برخی فیلم ها، ساخت لوگوهای متحرک، طراحی وب، تولید محتوای دیجیتال و… بکار می رود. در حالت کلی موشن گرافی به انیمیت کردن المان های گرافیکی اشاره دارد و از ترکیب جلوه های بصری،  گرافیک های داینامیک، متن و… برای جلب توجه بهره می برد.

در مقابل بیشترین کاربرد انیمیشن برای روایت داستان، سرگرمی، ایجاد کاراکترها و دنیاهای خیالی می باشد. عمده تمرکز موشن گرافی بر روی حرکت، جنبه های سمبلیک و ترکیب عناصری مانند شکل و رنگ است و مانند انیمیشن به شخصیت پردازی عمیق، داستان گویی پیچیده، ترسیم جزئیات دقیق و… نمی پردازد.

پین اسکرین

در این تکنیک، فریم ها و تصاویر با استفاده از پین (سوزن بدون سر) های تعبیه شده بر روی یک صفحه ایجاد می شوند. به وسیله تغییر ارتفاع پین ها و نورپردازی از زوایای مختلف تصاویر ایجاد می شوند. تصاویر با درجات مختلف از طیف سیاه تا سفید و بسته به عمق فرورفتگی پین ها در صفحه، فضای سایه و روشن ایجاد می گردد.

در روش های سنتی، پس از نصب سوزن ها در صفحه و ثبت عکس، چیدمان پین ها تغییر می یافت تا تصویر بعدی ایجاد گردد. این روش به انرژی و زمان زیادی نیازمند است و نمی توان تصاویر حاصل از آن را ویرایش نمود. اما در نوع دیجیتالی تکنیک پین اسکرین، سایه ها شبیه سازی می شوند. یعنی در کنار المان های نور و صفحه سفید؛ جایگاه سوزن های فرضی، ضخامت و بلندی پین ها تعیین می شود تا تصاویر مدنظر به وجود آیند.

دو بعدی دیجیتال

کاراکترها و محیط انیمیشن های دو بعدی دیجیتال با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری مانند افترافکت و… ساخته می شوند. در تکنیک دیجیتال، برای خلق تصاویر، ویرایش و رنگ آمیزی آن ها از وکتورهای گرافیکی استفاده می شود. 

انیمیشن سه بعدی

در انیمیشن های سه بعدی بر خلاف پویانمایی دو بعدی، اشیا و کاراکترها عمق دارند که این ویژگی سبب می شود تا شبیه به دنیای واقعی به نظر برسند. افزودن عمق سبب می شود تا ویژگی های المان ها مانند چرخش، پیچ و تاب، مقیاس، انحنا، ظاهر و… در حالت های مختلف تغییر یابد. همچنین زاویه دید، میزان روشنایی و… در صحنه ها اهمیت زیادی پیدا می کند.

انیمیشن های سه بعدی در مقایسه با نوع دو بعدی پیچیدگی بیشتری دارند و باید در یک فضای مجازی با اشیا و المان های دیجیتالی کار کرد. برای ساخت انیمیشن های سه بعدی به دانش فنی و تخصصی، سیستم های کامپیوتری قوی تر، نرم افزارهای تخصصی (مانند تری دی مکس، بلندر و…)، هزینه و زمان بیشتری نسبت به انواع دو بعدی نیاز است.

انیمیشن سه بعدی

استاپ موشن

تکنیک استاپ موشن شامل استفاده از اشیا فیزیکی و واقعی و ثبت فریم ها به وسیله جابجایی و چرخش عناصر محیط است. در این تکنیک از عروسک ها، اسباب بازی، ماکت و… استفاده می شود و با جابه جایی اشیا مد نظر، عکاسی فریم به فریم از صحنه تهیه می شود. در نهایت با پخش متوالی عکس ها، توهم حرکت برای بیننده ایجاد می شود.

استریسکوپ

استریسکوپ روشی است که برای ساخت انیمیشن های سه بعدی دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرد تا ماهیت خروجی به صورت سه بعدی به نظر برسد. دستگاه استریسکوپ متشکل از دو عدد عدسی چشمی است که دو تصویر تقریبا مشابه را با هم یکی می کند و به دلیل ایجاد اختلاف زاویه دید در چشم ها و توهم بصری، تصویر را به شکل برجسته نمایش می دهد.

زمانی که ناظر تصاویر را در دستگاه استریسکوپ مشاهده می کند، مغز این دو تصویر تخت را به یک تصویر سه بعدی تبدیل می کند و تفاوت بین آن ها را به صورت عمق تعبیر می کند.

پیکسلیشن

پیکسلیشن تکنیکی است که در آن از بازیگران زنده و محیط های واقعی برای خلق ویدیوها استفاده می شود و کاراکترهای انسانی نقش اصلی را ایفا می کنند.

برای این کار ابتدا پس زمینه مناسب طراحی و اجرا می شود سپس با حرکت تدریجی بازیگرها و تغییر چیدمان صحنه، تصویربرداری فریم به فریم صورت می پذیرد. به عبارتی واقعیت با خیال ترکیب می شود و تصاویری متحرک یا سورئال (فرا واقع گرایی) از جهان واقعی نمایش داده می شوند.

خمیری

در این سبک، اشیا صحنه از خمیر مدل سازی و مواد انعطاف پذیر ساخته می شوند. خمیرها ممکن است ترکیبی از مواد شیمیایی یا آب و گل باشند. همچنین گاهی از سیم به عنوان آرماتور فلزی برای دوام و راحتی حرکت کاراکترها استفاده می شود. میتوان بدون محدودیت اشکال مختلف خمیری را به یکدیگر تبدیل نمود یا با هم ترکیب کرد.

این قابلیت تغییر پذیری و انعطاف بالای خمیر به انیماتور اجازه می دهد تا به سرعت، حالت های مختلف کاراکتر و صحنه را ایجاد نماید. از این سبک می توان برای ساخت انیمیشن های بلند و کوتاه، تبلیغات، موزیک ویدئو و… بهره گرفت.

عروسکی

در پویانمایی عروسکی از عروسک های مدل سازی شده استفاده می شود. این مدل ها طوری طراحی و ساخته می شوند که در طول پروژه بتوان هر نوع تغییری را مطابق با سناریو در اعضای بدن و حالت های عروسک ها ایجاد کرد. بنا به نیاز ممکن است از یک کاراکتر چند نسخه از فیگورهای مختلف، لباس و اجزای بدن طراحی و ساخته شود.

عروسک گردان به کمک طناب های نگهدارنده یا آرماتور موجود در بخش مفصل، کاراکترهای صحنه و عروسک ها را به حرکت در می آورد و از هر حرکت عکس های مجزا تهیه می شود

انیمیشن سه بعدی دیجیتال

انیمیشن سه بعدی دیجیتال با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری به ایجاد تصاویر متحرک سه بعدی می پردازد. امروزه برای ساخت بسیاری از فیلم های کوتاه و بلند سینمایی، موزیک ویدیوها، ویدیوهای تبلیغاتی و… از این سبک استفاده می شود.

در این سبک انیماتورها برای تمام اشیا و شخصیت ها مدل های سه بعدی ایجاد می کنند. روند تولید انیمیشن های سه بعدی دیجیتال شامل مراحل مختلفی اعم از مدل سازی، کار کردن روی سطوح (مانند ایجاد رنگ، بافت و سایه برای کاراکترها)، ریگ بندی، طراحی حرکت، ترکیب بندی، رندرینگ و… است.

ساخت انیمیشن

انواع خدمات ساخت انیمیشن افق ایرانیان

انیمیشن یکی از بهترین و موثرترین روش ها برای تبلیغات، بازاریابی، تولید محتوا و… است که مورد توجه و استقبال مخاطبان کسب و کارها قرار می گیرد.

در این راستا، شرکت افق ایرانیان با دارا بودن انیماتورها و طراحان گرافیک حرفه ای و مجرب، کلیه مراحل طراحی و تولید انیمیشن از ایده پردازی، طراحی کاراکتر، صداگذاری و… تا مرحله اجرا را به صورت حرفه ای و مطابق با نیاز کارفرمایان ارائه می کند.

شما می توانید با ثبت سفارش ساخت انیمیشن دو بعدی و سه بعدی در زمینه های مختلف، پروژه خود را با بالاترین کیفیت دریافت نمایید.

انیمیشن اموزشی

ساخت انیمیشن آموزشی

انیمیشن به دلیل قابلیت انعطاف پذیری، جذابیت بصری، تحرک و پویایی نقش مهمی در ارتقای سطح کیفی آموزش، تفهیم بهتر و درک آسان تر مطالب دارد. به کمک انیمیشن بخشی از فرآیند یادگیری به صورت تصویری خواهد بود که در این صورت می توان مفاهیم انتزاعی و مطالب پیچیده را به صورت ساده و روان ارائه نمود در نتیجه؛ باعث رشد مهارت و ارتقای دانش یادگیرنده می شود. 

به کمک انیمیشن روند یادگیری بصورت فعالانه بوده و آموزنده با مطالب درگیری عمیق ذهنی پیدا خواهد کرد. از آنجایی که انیمیشن ها ماهیت سرگرمی نیز دارند، در قالب یک ویدیوی کوتاه و جذاب، توجه افراد بیشتری را به خود جلب می کنند.

انیمیشن ضمن تقویت قدرت تخیل و یادگیری تعاملی، دسترسی آسان و مقرون به صرفه برای طیف وسیعی از افراد در حوزه های مختلف فراهم می کند. با این تفاسیر، سفارش انیمیشن آموزشی برای بسیاری از موسسات و نهادهای آموزشی به عنوان یک ابزار مکمل و ارزشمند اهمیت فوق العاده ای می یابد.

ساخت انیمیشن های کوتاه

یکی از اصلی ترین مشخصه های انیمیشن های کوتاه این است که داستان کاملی را در مدت زمان کوتاهی روایت می کنند. این پویانمایی های کوتاه در زمینه های مختلف مانند آموزش، سرگرمی، ارائه اطلاعات، نمایش محصولات، پیش نمایش محصولات جدید، ارائه نمونه کار و… کاربرد گسترده ای دارند و در موضوعات مختلف اعم از تجاری، کمدی، درام، علمی، تخیلی، مفهومی، طنز، فانتزی، مستند و… ساخته می شوند.

با سفارش ساخت انیمیشن کوتاه می توان از آن ها در جلسات، وب سایت، اپلیکیشن، تلویزیون، شبکه های اجتماعی و سایر رسانه های دیجیتال استفاده نمود. 

انیمیشن های کوتاه باید قدرت بالایی برای بیان داستان و مفاهیم خود با توجه به محدودیت زمانی موجود دارا باشند. در واقع باید بتوانند با مخاطب خود ارتباط برقرار کرده و پیام را به خوبی منتقل نمایند به گونه ای که بیننده مسیر رشد داستان و شخصیت ها را به خوبی درک نماید. به این منظور طراحی خلاقانه و هوشمندانه سناریو و کاراکترها بسیار اهمیت می یابد.

ساخت انیمیشن کوتاه
انیمیشن سریالی

ساخت انیمیشن داستانی و سریالی

انیمیشن های سریالی از خط داستانی و سلسله روایت بلند برخوردارند که به صورت اپیزودیک روایت می شوند. این انیمیشن ها در مقایسه با پویانمایی های کوتاه معمولا داستان پیچیده تر و کاملتری دارند که در طی چندین قسمت یا فصل تولید می شوند.

این قسمت ها ممکن است داستان و موضوع مستقل داشته باشند یا در ادامه قسمت های قبلی روایت گردند؛ اما در راستای یک داستان اصلی به پیش می روند. به سخن دیگر، روند کلی روایت قصه انیمیشن تدریجی بوده و شخصیت ها و اتفاقات در طول انیمیشن تکامل می یابند. 

انیمیشن های داستانی نیز بر اساس یک داستان، رمان و… ساخته شده و در مدت محدودی یک داستان مشخص را از ابتدا تا انتها نمایش می دهند.

کسب و کارها می توانند با سفارش انیمیشن سریالی و داستانی برای پیشبرد اهداف تجاری کسب و کارها، ارائه بازی ها و ویدیوهای سرگرم کننده، آموزش موضوعات مختلف مانند مهارت های کسب و کار و… موجب تقویت بیشتر استراتژی های محتوایی خود شوند. همچنین تجربه کاربری و ارتباط با مخاطبان خود را ارتقا دهند.

ساخت انیمیشن تبلیغاتی

انیمیشن های تبلیغاتی در راستای اهداف بازاریابی و تبلیغاتی مانند معرفی محصولات و خدمات به شکل جذاب و موثر مورد استفاده قرار می گیرند. تاثیر گذاری این سبک ویدیو ها در مقایسه با ویدیوهای عادی بیشتر است.

انیمیشن دنیای وسیعی دارد و فرصت ها و امکانات بیشتری در اختیار صاحبان مشاغل قرار می دهد تا با قدرت نوآوری و خلاقیت خود، به شیوه ای متمایز بر مخاطب خود اثر بگذارند. انیمیشن امکانی فراهم می کند تا هر ایده ای به یک محتوای ویدیویی جذاب و قدرتمند تبدیل شود. از دیگر مزایای سفارش انیمیشن تبلیغاتی و استفاده از آن می توان موارد زیر را برشمرد:

  • آزادی عمل بیشتر و امکان پیاده سازی مفاهیم و پیام ها به شکل نوآورانه و بدون محدودیت
  • مقرون به صرفه و اقتصادی در مقایسه با تبلیغات ویدیویی رئال
  • اعمال تغییرات و به روز رسانی ویدیو با سرعت بیشتر و هزینه کمتر
  • سرگرم سازی و جذب تعداد بیشتری از مخاطبان
  • تاثیرگذاری بسیار بیشتر نسبت به تبلیغات کلامی
  • بازدهی بالا و مناسب بودن آن برای همه کسب و کارهای بزرگ و کوچک
  • قابلیت اشتراک گذاری بالا
  • و…
انیمیشن تبلیغاتی
گام به گام ساخت انیمیشن

مراحل ساخت انیمیشن

ساخت انیمیشن شامل مراحل مختلفی می شود. در حالت کلی تولید انیمیشن کاری تخصصی است و نیازمند طیف مختلفی از متخصصان مانند طراح شخصیت، طراح محیط، متخصص مدلساز، متخصص سایه زنی و بافت، کارگردان، تهیه کننده، دستیار تولید، فیلمنامه نویس، کارگردان هنری و… می باشد. شما می توانید خدمات برندینگ مورد نیاز برای کسب و کار خود را به صورت حرفه ای از مجموعه افق ایرانیان دریافت نمایید. 

1

ایده پردازی ساخت انیمیشن

ایده پردازی جزو مهم ترین و اصلی ترین مراحل ساخت یک انیمیشن محسوب می شود. چنانچه ایده پردازی داستان به درستی صورت نگیرد، حتی با وجود تخصص بالای فنی و تکنیکی و ابزارها و عوامل حرفه ای، مخاطب آن را نادیده گرفته و از تماشای انیمیشن لذت نخواهد برد.

بنابراین قبل از تمامی مراحل، باید اطمینان حاصل شود که داستان به نحو مطلوبی قابلیت بالایی برای پیاده سازی و موفقیت خواهد داشت. هر اندازه بر روی بهبود ایده و داستان سازی اولیه دقت و توجه کافی نمایید، به همان اندازه در افزایش سرعت و کاهش هزینه های تولید موثر واقع می شود.

2

فیلمنامه نویسی انیمیشن

فیلمنامه نویسی شامل تبدیل ایده داستان به قالب کلمات است که مرحله ای مهم و حیاتی محسوب می شود. متن بایستی به صورت داستان گویی تصویری باشد نه صرفا یک رمان. بنابراین لازم است که برای صحنه ها و دیالوگ ها متن مناسب نوشته شود.

فیلمنامه به منزله نقشه راه بوده و باید داستان شما را به شکل کامل، واضح و جامع بیان نماید. در فیلمنامه تیپ شخصیتی و ظاهری کاراکترها، ویژگی ها و احساسات شخصیت ها، صحنه ها و فضای انیمیشن مشخص می شود. البته در بسیاری از استودیوها مرحله فیلمنامه نویسی با مرحله استوری برد همراه می شود تا با تبادل نظرات، دیالوگ ها و سکانس ها به بهترین شکل ممکن طراحی شوند.

3

آماده سازی استوری برد انیمیشن

استوری برد شامل یک طرح و نمای کلی از وقایع و روند داستان است که طبق فیلمنامه بر روی برگه های کاغذی یا کامپیوتر به تصویر کشیده می شود. در واقع، طراح هر بخش از داستان را نقاشی کرده و در اختیار کارگردان قرار می دهد.

در این مرحله، انیمیشن یک شکل بصری به خود می گیرد. هدف از ایجاد استوری برد، سازماندهی و نشان دادن اتفاقات مختلف برای راهنمایی تصویر گران و انیماتورها در طول تولید است. در استوری برد، طراحی دقیق و کامل تمام جزئیات مهم نیست بلکه نمایش خط داستانی و طرح کلی روایت اهمیت دارد. به بیان دیگر استوری برد پلی است میان فیلمنامه و آن چیزی که در نهایت به نمایش درمی آید.

4

بررسی اطلاعات

در این مرحله ابزارها و تجهیزات مورد نیاز، محل استودیو، نوع و سبک انیمیشن، نرم افزار پایه و نرم افزارهای جانبی بررسی و تعیین می شوند. همچنین در خصوص هزینه ها، انتخاب عوامل تولید، تکنیک های مورد نیاز و… تصمیم گیری می شود. به عنوان مثال تعیین می کنید که سکانس های مختلف را با چه تکنیک هایی بسازید یا از کدام نرم افزارها استفاده کنید.

5

مدلسازی

در فرایند مدلسازی، آبجکت ها و کاراکترها ایجاد می شوند. نرم افزارهای کامپیوتری امکانات زیادی برای مدل کردن اشیا و شخصیت های مختلف در اختیار متخصصان قرار می دهند. پیچیدگی یا سادگی مدل ها بر روی مراحلی مانند رندرینگ و انیمیت کردن تاثیر گذار است.

هر اندازه پیچیدگی مدل بیشتر باشد، نیاز به  ظرافت کاری بالاتر در مرحله متحرک سازی خواهد بود، همچنین برای رندر گیری به زمان و سیستم های قوی تر نیاز خواهید داشت. اشیا و موجودات این مرحله تک رنگ بوده و بافت ندارند.

6

تکسچرینگ و متریال

مرحله تکسچرینگ و متریال دهی شامل بافت دهی و دادن تصویر به مدل ها است. مدلی که در مرحله قبل ایجاد شده بود؛ بافت، رنگ سایه و هویت ندارد. برای شخصیت ها و اشیا صحنه بافت مناسب لباس، پوست، مو، سطوح اشیا و… طراحی می شود. 

به عبارت دیگر، طراح برای نرم افزار مشخص می کند که این جسم چیست و چه ویژگی هایی دارد. دلیل این امر آن است که میزان درخشش، بازتاب، شفافیت، شکست نور، حالت و نوع بافت در اجسام مختلف باهم متفاوت است.

در تکسچرینگ تصویری از مواد بر روی مدل قرار می گیرد که از نظر بافت یکسان و از نظر شکل و رنگ با هم متفاوت هستند. در واقع تکسچر برای نشان دادن طرح روی سطح آبجکت بکار می رود.   

7

استخوان بندی یا ریگینگ

استخوان بندی یا ریگینگ یکی از مهم ترین مراحل انیمیشن سازی بوده و به اختصاص اسکلت، مفصل و کنترلرهای حرکتی برای کاراکترها می پردازد. به کمک ریگینگ می توان کاراکترها را متحرک ساخت. بدین جهت متخصصان ریگ بندی بایستی دانش و تجربه کافی در خصوص آناتومی بدن و اصول حرکت اندام ها و اجزای چهره کاراکترها داشته باشند.

8

متحرک سازی

در مرحله متحرک سازی، به کمک ریگ بندی کاراکترها و المان های انیمیشن متحرک می شوند. به عبارت دیگر شخصیت ها جان می گیرند و شروع به حرکت می کنند. انجام درست متحرک سازی بسیار حائز اهمیت است و حتی اگر داستان انیمیشن جذاب و عالی باشد، اما متحرک سازی به خوبی انجام نشود، کل زحمات شما به هدر خواهد رفت.

نرم افزارهای رایانه ای راهکارهایی برای متحرک سازی در انیمیشن ارائه نموده و امکانات ویژه ای را تعبیه کرده اند که انواع حرکت ها را شبیه سازی می کنند. از مهم ترین نرم افزارهای متحرک سازی می توان به بلندر، سینما فوردی و مایا اشاره نمود.

9

تنظیم نورپردازی

در این گام نورپردازی صحنه انجام می شود. در نرم افزارهای سه بعدی، خاصیت نورهای واقعی شبیه سازی می شود. قبل از نورپردازی، همه چیز تاریک و بدون حجم به نظر می رسد. 

به کمک نورپردازی فضای انیمیشن باور پذیرتر شده و می توان موقعیت زمانی و صحنه ها را به خوبی درک نمود. به عنوان مثال؛ نور محیط در زمان های طلوع و غروب، روز و شب، فصول مختلف سال، آفتابی یا ابری بودن هوا، نور چراغ مطالعه و… متفاوت است. 

در انیمیشن های سه بعدی تکنیک های نورپردازی بسیار حساس و مهم هستند، به همین جهت استودیوهای بزرگ از متخصصان نورپردازی که بدانند در نماهای مختلف چه نوری و در کجا قرار بگیرد، استفاده می کنند.

10

تنظیم دوربین

در این مرحله دوربین های صحنه چیده شده و مطابق با استوری برد، زوایای دوربین ها شبیه سازی می شود. نماها مشخص می کنند که صحنه ها از چه زاویه ای دیده شوند. زاویه دوربین، نوع لنز و نحوه حرکت بر خروجی کار تاثیر می گذارند. برخلاف دوربین های دنیای واقعی، دوربین های مجازی در نرم افزارهای سه بعدی آزادی عمل بیشتری دارند. غالبا در هنگام متحرک سازی، یکی از نماهای نرم افزار را به دید دوربین اختصاص می دهند

11

شبیه سازی

اگر در انیمیشن مواردی مانند آتش، دود، انفجار، دریا، توده های ابر، پارچه، سیالات، تخریب، باد، طوفان و… وجود داشته باشد، لازم است آن ها را شبیه سازی نمود. لذا برای اینکه شبیه سازی ها تا جای ممکن به واقعیت نزدیک تر باشند، به سیستم های قدرتمند نیاز خواهید داشت.

برای شبیه سازی بهتر و باور پذیرتر این موارد، متخصصان باید دانش کافی در زمینه علوم طبیعی و فیزیکی داشته باشند. به عنوان مثال؛ زمانی که جسمی در مسیر دود قرار می گیرد، تغییر مسیر دود به درستی پیش بینی شود یا در اثر طوفان، موج دریا و… اثرات آن در محیط و عناصر موجود به درستی نشان داده شود.

12

رندر

رندرینگ به فرآیند تولید تصاویر دو بعدی یا سه بعدی و ویدیوهای کامپیوتری از مدل ها با استفاده از نرم افزارها و موتورهای رندر گیری است. در رندرینگ، اطلاعات خام و داده های صحنه سه بعدی مانند متریال، نورپردازی، اطلاعات هندسی، بافت و… پردازش می شوند تا اطلاعات صحنه به تصاویر ترجمه شوند.

در مرحله رندر اولیه، فایل انیمیشن به پیکسل هایی تبدیل می شود تا بتوان آن را در تمام نمایشگرها به نمایش درآورد. به عبارت دیگر، فایل انیمیشن برای ورود به نرم افزارهای تدوین و جلوه های ویژه آماده می شود.  

13

کامپوزیت

در هر مرحله، فایل های رندر شده دسته بندی و شماره گذاری می شوند. به عبارت دیگر در این مرحله  لایه های رندر شده روی هم قرار می گیرند. پلان ها به صورت جداگانه رندر می شوند و خروجی آن ها باید با هم کامپوزیت یا ترکیب شوند تا در نهایت به صورت یک فیلم درآیند. معمولا پس از ترکیب پلان ها، از نظر رنگ، افکت و سایر جزئیات به اصلاح نیاز است تا لایه ها زیباتر شده و به کیفیت مطلوب نزدیک شوند.

14

جلوه های ویژه

در این مرحله با استفاده از نرم افزارهایی مانند افتر افکت؛ هودینی و مایا جلوه های ویژه دو بعدی یا سه بعدی به انیمیشن افزوده می شوند. هم راستا با متخصصان جلوه های ویژه برخی افراد دیگر تیم تولید مانند متخصصان نورپردازی همزمان با آن ها پروژه را به پیش می برند؛ چرا که کار هر کدام بر دیگری تاثیر می گذارد.

15

تدوین

در مرحله تدوین، سکانس ها به هم متصل و ویرایش می شوند. پس از تلفیق و آماده سازی فریم ها، آن ها مجددا به نرم افزار ویرایش برگردانده شده و نماهای انیمیشنی با نماهای سه بعدی جایگزین می شوند. در این مرحله شما می توانید یک نسخه از فیلم را در نرم افزار مشاهده نمایید. لازم است فضای بصری و همچنین رنگ نماهای انیمیشنی با نماهای قبلی و بعدی خود هماهنگ باشد که در این مرحله تنظیمات مورد نیاز اعمال می شود.

16

صداگذاری

برای انیمیشن هایی که صدا داشته و صامت نمی باشند، صدا گذاری انجام می شود. در پروژه های حرفه ای، از تیم های تخصصی برای تولید تمام صداها استفاده می‌شود اما در موارد ساده تر، می توان صداهای آماده را بکار گرفت. ضبط و ویرایش صداها نیازمند آشنایی با تکنیک ها و ابزارهای فنی مربوطه است. همچنین در صداگذاری دوبله ها بایستی لب زدن کاراکترها با صدا هماهنگ باشد.

17

موسیقی و جلوه های صوتی

موسیقی، جلوه های صوتی و صداهای پس زمینه مانند صدای اجسام، حیوانات، باد و… به پویا نمایی افزوده می شوند. نهایتا طراحان صدا موسیقی فیلم، دیالوگ ها و صداهای محیطی را با هم ترکیب می کنند و میزان هر یک را نسبت به دیگر صداها تنظیم می نمایند تا صدا و موسیقی انیمیشن تکمیل شود.

18

رندر نهایی

در مرحله رندر نهایی از کاراکترها و فضاهای نهایی شده، خروجی گرفته می شود و انیمیشن آماده پخش در نمایشگرها خواهد شد.

قیمت ساخت انیمیشن

چرا قیمت ساخت انیمیشن زیاد است؟

قیمت خدمات انیمیشن سازی بسته به عوامل مختلفی مانند مقیاس پروژه، سطح پیچیدگی و جزئیات، مدت زمان انیمیشن، تجهیزات و تخصص های فنی ویژه، تعداد افراد تیم، نیازهای ویژه پروژه و… است. این موارد تنها برخی فاکتورهای تعیین کننده قیمت بوده و هر پروژه ای بنا به شرایط و نیازهای خاص خود هزینه متفاوتی خواهد داشت. با این حال برخی علل بالا بودن هزینه ساخت انیمیشن ها در ادامه بررسی شده اند.

قیمت انیمیشن
داستان، کارگردانی، صدا و…

برای ساخت انیمیشن یک تیم بزرگ شامل متخصصان و افراد مختلف مانند کارگردان، تهیه کننده، دوبلور، فیلمنامه نویس، طراح و مدلساز، شبیه ساز، صداگذار، طراح محیط، مسئول افکت های ویژه، تدوین گر و… حضور دارند.

از طرفی گاها صداپیشگی کاراکترها به وسیله بازیگران و دوبلورهای مطرح انجام می شود. بنابراین تولید انیمیشن کاری حساس، ظریف، پر هزینه و زمانبر است که نیاز به محتوای گیرا و جذاب، کیفیت بالا، طراحی خوب عناصر بصری و تسلط به تکنیک ها و اصول فنی دارد.

خلق آثار هنری

انیمیشن ها ممکن است به دلیل کیفیت بسیار بالا، ماندگاری و زیبایی فوق العاده خود به عنوان یک اثر هنری شناخته شوند. وجود داستان های عمیق و معنادار، شخصیت های پیچیده، خلاقیت بالا در ایده و داستان سرایی، پیام های مفهومی، کیفیت فنی و بصری فوق العاده و نیز فضای بسیار طبیعی ارزش هنری بالایی به برخی انیمیشن ها داده است.

یک فریم از انیمیشن می تواند میلیون ها قسمت مجزا داشته باشد و برای انیمیت کردن تنها یک فریم، ساعت های طولانی صرف شود. به عنوان مثال در انیمیشن شرکت هیولاها برای کاراکتر سالی، بیش از دو میلیون رشته مو بر روی بدن او وجود داشت. در هر فریمی که این کاراکتر حضور داشت و حرکت می کرد، برای واقعی تر شدن صحنه تک به تک رشته موهای او انیمیت می شد.

هزینه های استودیویی

در استودیوهای بزرگ انیمیشن سازی، برای خلق آثار با ارزش چند صد نفر و در طی چند سال بر روی یک فیلم انیمیشنی فعالیت می کنند. هزینه های استودیو شامل تهیه تجهیزات، ابزارهای تخصصی و نرم افزار ها، حقوق تیم هنرمندان و متخصصان فنی، هزینه های جانبی تولید، تامین فضای کاری مناسب و… می شود.

هزینه زیر ساخت های تخصصی

ساخت انیمیشن مستلزم داشتن زیرساخت های تخصصی است، چرا که فرآیند تولید آن به محاسبات پیچیده، سنگین و سیستم های پردازشی قدرتمند نیاز دارد. گاهی برای رندر برخی انیمیشن ها مانند داستان اسباب بازی به سیستم های رندر فارم با ظرفیت چند هزار دستگاه نیاز است که در تمام طول سال مشغول رندر کردن باشند. از این رو، ارائه خدمات انیمیشن بسته به ابعاد و پیچیدگی های پروژه؛ تجهیزات، انرژی و نیروهای پشتیبانی زیادی می طلبد.

مزایای انیمیشین سازی

مزایای ساخت انیمیشن با افق ایرانیان

سفارش ساخت انیمیشن با شرکت افق ایرانیان برای کسب و کارها مزیت های فراوانی به دنبال دارد که در ادامه تشریح شده است.

وجود تخصص و تجربه

مجموعه افق ایرانیان متشکل از متخصصان مجرب و کاربلدی است که چندین سال در زمینه ارائه خدمات انیمیشن فعالیت حرفه ای دارند. این متخصصین به پشتوانه تجربیات غنی و دانش روز، پروژه های کوچک و بزرگ بسیاری را با موفقیت انجام داده اند.

اعضای تیم از دانش و تخصص کافی در زمینه های مختلف همچون تدوین، صداگذاری، طراحی محیط، افکت های ویژه، طراحی کاراکتر و آبجکت، مدلسازی سه بعدی، شبیه سازی، سناریو نویسی و… برخوردارند.

طراحی کاراکتر اثر گذار و منحصر به فرد

شما با سفارش ساخت انیمیشن از مزیت طراحی کاراکترهای منحصر به فرد برخوردار خواهید شد. سعی مجموعه بر این است که طراحی کاراکترها و عناصر بصری انیمیشن منسجم، خلاقانه، جذاب و در راستای تقویت هویت برند، انتقال بهتر پیام های اصلی کسب و کار و اثر گذاری هدفمند بر ذهنیت مخاطب باشد.

سازگاری محتوا و اجرا

نحوه اجرای انیمیشن باید با محتوا و سناریوی آن مطابقت داشته باشد و به بهترین شکل پیام ها و مفاهیم را به مخاطب منتقل نماید. در عین حال فضاسازی، طراحی شخصیت ها، حرکات و رویدادها باید کاملا با ایده پردازی های اولیه هم راستا باشد.

نحوه صداگذاری، استفاده از افکت های ویژه، تدوین صحنه ها و تمام جزئیات بصری باید برای ایجاد یک اثر هنری پویا و جذاب با هدف جلب توجه بیننده به شکل درستی بکار گرفته شوند.

خلاقیت و تمایز

خلاقیت و تمایز برای دیده شدن انیمیشن بسیار اهمیت دارد. خلاقیت باید در تمام سطوح از مراحل پیش تولید تا انتهای کار و در ایده پردازی های اولیه، طراحی المان ها، استفاده از تکنیک های فنی، نحوه روایت رویدادها و… مورد توجه قرار گیرد. بدون نوآوری و ارائه محتوای متمایز ممکن است پس از صرف هزینه و زمان زیاد، نتیجه مطلوبی حاصل نشود چرا که امروزه با توجه به گستردگی و در دسترس قرار داشتن انواع محتواها، به سختی می توان توجه بیننده را به خود معطوف نمود.

افزایش تعامل با مخاطبان

چنانچه انیمیشن مطابق با سلیقه و علایق مخاطبان ساخته شود، توانایی فوق العاده ای خواهد یافت تا ارتباطی نزدیک میان کسب و کار و مشتریانش برقرار کند. اگر کسب و کارها از سبک های انیمیشن برای تولید محتواهای خود استفاده کنند، می توانند به راحتی مشتریان خود را ترغیب به ایجاد ارتباط و استفاده از محصولات و خدمات خود نمایند.

ضمنا محتواهای بصری و بخصوص ویدیوهای انیمیشنی به دلیل جذابیت و گیرایی ذاتی خود، با استقبال بیشتری روبرو می شوند. تصاویر واضح، رنگ و طرح های مجذوب کننده و روند داستان گونه انیمیشن ها پیام ها و اطلاعات را کاملا برای بیننده قابل درک می کنند.

برندینگ

انیمیشن یک روش نوین تبلیغاتی است که نشان می دهد یک برند ضمن به روز بودن و سازگاری با تغییر ذائقه مشتریان خود، در کار خود حرفه ای و معتبر است. در نتیجه مشتریان می توانند راحت تر به آن اعتماد کرده و از کسب و کار ذهنیتی به یاد ماندنی و تاثیر گذار داشته باشند.

ضمن آنکه انیمیشن ها قابلیت زیادی برای اشتراک گذاری در بسترهای آنلاین دارند و این مسئله موجب شناخته شدن هرچه بیشتر کسب و کارها در میان طیف انبوهی از کاربران خواهد شد.

کیفیت بالای کار

زمانی که سفارش انیمیشن دو بعدی و سه بعدی خود را به شرکتی می سپارید، همواره باید به کیفیت کاری مجموعه توجه نمایید. به این منظور می توانید با بررسی نمونه کارها و نظرات مشتریان قبلی به بینش کلی در خصوص سطح خدمات ارائه شده دست یابید.

همچنین شرکت سازنده باید متناسب با هزینه های دریافتی، کار قابل قبول و استانداری از نظر کیفیت و رعایت اصول فنی و تکنیکی به شما ارائه دهد. در مجموعه افق ایرانیان تلاش همیشگی تیم در راستای ارتقا کیفیت کار و جلب رضایت مشتریان است. 

تنوع و خلاقیت

همانطور که گفته شد، یک شرکت انیمیشن ساز باید بتواند متناسب با بودجه و نیاز شما بهترین خدمات را ارائه نماید. بنابراین باید به تکنیک های انیمیشن سازی متنوعی تسلط داشته و مناسب ترین راهکارها را با در نظر گرفتن مخاطبان و وضعیت رقابتی برند برگزیند.

هر اندازه رقابت در یک صنعت بالا باشد، به همان میزان شما در استراتژی ها و تولیدات محتوایی خود به ابتکار و خلاقیت نیاز دارید تا در عرصه رقابت، توانایی جلب نظر مشتریان را داشته باشید.  

خدمات پس از فروش

تعامل موثر با مشتریان و پاسخگویی کارآمد به مسائل و مشکلات آن ها جزو اولویت های شرکت افق ایرانیان است. کارکنان این مجموعه در بخش های مختلف مانند فروش، تیم تولید و خدمات پس از فروش موظفند به دقت نیازها و درخواست های مشتریان را بررسی و در سریعترین زمان ممکن نسبت به رفع مشکلات و مسائل پیش آمده اقدام نمایند. به همین جهت سعی می شود خدمات پس از فروش برای جلب رضایت مشتریان به بهترین نحو انجام شود. 

انیمیشن برای کسب و کار

چه کسب و کارهایی می توانند از خدمات سفارش انیمیشن بهره ببرند؟

تمام کسب و کارهایی که می خواهند پیام خود را به شیوه ای موثر و متمایز به مخاطبانشان برسانند، می توانند از سبک های متنوع انیمیشن بهره گیرند. 

شرکت های تولیدی

 شرکت های تولیدی برای تبلیغ و بازاریابی محصولات خود می توانند اقدام به سفارش انیمیشن تبلیغاتی نمایند. اگر ویدیوهایی از این دست که برای معرفی برند و کسب و کار خود می سازید، احساسات و عواطف مخاطبانتان را برانگیزد نرخ تبدیل مشتریان را به طرز چشمگیری بهبود خواهد داد.

به کمک انیمیشن می توانید معرفی کاملی از محصولات، ویژگی ها، جزئیات، نحوه کارکرد و… به کاربران هدف خود ارائه دهید و نقاط  قوت آن ها را برجسته کنید.

شرکت های آموزشی

برای شرکت ها و موسسات فعال در حوزه آموزش، انیمیشن یک ابزار آموزشی قدرتمند و کاربردی است. انیمیشن به تجسم ساده تر مفاهیم پیچیده، موضوعات دشوار، ایده های انتزاعی و فرآیند ها کمک می کند و قدرت درک و فهم افراد تحت آموزش را تقویت می کند. بنابراین ابزاری کاملا کاربردی برای ارائه انواع خدمات آموزشی به شکل پویا و غنی می باشد.

شرکت های خدماتی

بسیاری از افراد مایل هستند که افراد معروف در تیزرهای تبلیغاتی آنها حضور داشته باشند. دعوت افراد معروف جهت حضور در تیزر تبلیغاتی باعث افزایش قیمت پروژه مدنظر آنها می شود.

 

شرکت های بازی های رایانه ای

انیمیشن گزینه پربازده و کارآمد برای شرکت های حوزه بازی های رایانه ای است تا در راستای معرفی و شناساندن بازی های ویدیویی تولیدی خود به مخاطبان هدف اقدام کنند. به عنوان مثال در ابتدای بازی ها داستان و مراحل بازی را با یک انیمیشن جذاب نمایش می دهند یا از انیمیشن برای ساخت تریلر معرفی این بازی ها استفاده می کنند.

لوگو آژانس تبلبغاتی و برندینگ افق ایرانیان
جمع بندی

سخن پایانی

انیمیشن در تولید طیف گسترده ای از محتواهای ویدیویی همچون تیزرهای تبلیغاتی، موزیک ویدیو، فیلم های سینمایی، فیلم های آموزشی، بازی های رایانه ای، صنعتی، مستند، سریال و… کاربرد دارد. 

برای کسب و کارها، استفاده از انواع انیمیشن مزیت های فراوانی مانند افزایش فروش، تاثیر بر تصمیم گیری مشتریان، بهبود سئو سایت، تعامل بهتر با مخاطبان، جذابیت بصری و محتوایی تبلیغات، برندینگ و دسترسی به بازارهای بالقوه بیشتر را  به همراه دارد.

انیمیشن ها به واسطه عناصر بصری جذاب و فضای داستانی خود، توانایی فوق العاده ای در تاثیرگذاری عمیق بر احساس و ذهنیت مخاطبان دارند و از این رو یک ابزار مهم ارتباطی، بازاریابی و تبلیغاتی محسوب می شوند. 

شما می توانید پیام های خود را به شیوه ای ساده، به یاد ماندنی و لذت بخش منتقل نموده و با ایده های خلاقانه، یک ویدیوی منحصر به فرد در جهت معرفی کسب و کار یا محصولات بسازید.

سوالات پرتکرار

سوالات متداول

از جمله ویژگی های یک انیمیشن می توان به ایده های خلاقانه و جذاب، داستان نویسی اصولی، پیام روشن و قابل درک، موسیقی و صداگذاری مناسب و کیفیت بالای طراحی بصری (از جمله رنگ، جزئیات، حالات طبیعی بدن و حرکات کاراکترها و…) اشاره کرد.

زمان مورد نیاز برای ساخت انیمیشن به فاکتورهای متعددی از جمله سبک مورد استفاده، مقیاس پروژه، نیازهای مشتری، جزئیات و پیچیدگی های انیمیشن، سطح تخصص تیم تولید و… بستگی دارد. به عنوان مثال ممکن است ساخت یک انیمیشن 90 دقیقه ای حرفه ای به چند صد نفر و مابین 2 تا 3 سال زمان نیاز داشته باشد.

مدت زمان انیمیشن های تبلیغاتی معمولا بین 30 ثانیه تا 1 دقیقه می باشد اما بنا به نیاز های کارفرما می تواند متغیر باشد. در خدمات انیمیشن سازی تبلیغاتی مهم آن است که بیشترین اطلاعات در کمترین زمان به بهترین شکل ممکن منتقل شود.

در ساخت انیمیشن های دو بعدی از نرم افزارهایی همچون موهو، افترافکت و… استفاده می شود و در ساخت انیمیشن های سه بعدی نیز از نرم افزارهایی چون تری دی مکس، مایا و… استفاده می شود. 

بسته به فضایی که می خواهید انیمیشن را منتشر کنید. برای مثال برای انتشار انیمیشن در اینستاگرام یا سایت خودتان نیازی به مجوز خاصی نیست اما اگر می خواهید انیمیشن را در رسانه های داخلی جمهوری اسلامی ایران منتشر کنید؛ نیاز به دریافت مجوز از مراجعه مربوطه دارید. 

همه می دانیم یکی از روش های جذاب تبلیغاتی استفاده از انیمیشن و ایجاد صحنه های ماندگار در ذهن مخاطبان است. شما با انیمیشن سازی و خلق کاراکترهای ماندگار می توانید اطلاعات و موضوعات دلخواه خود را به صورت کوتاه و در عین حال جذاب در اختیار مخاطبان قرار دهید. با توجه به اینکه انیمیشن ها تکرار می شوند و این امکان فراهم می شود تا بتوانیم مدت زمان زیادی و در فواصل مشخص با این نوع تبلیغات همراه شویم؛ تاثیرگذاری و ماندگاری آن در ذهن بالاتر است. 

2 پاسخ

    1. سلام وقتتون بخیر باشه،
      برای اطلاع بیشتر از تعرفه ساخت انیمیشن با شماره 09356828487 تماس حاصل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *