آیکون خط ستاره دار
اینستاگرام یا سایت

اینستاگرام یا سایت کدامیک برای کسب و کارها بهتر است؟

در سال های اخیر، پیشرفت تکنولوژی و ظهور ابزارهای دیجیتال و پلتفرم ها، مسیر تجارت و کسب و کارها را تغییر داده است. امروزه، انتخاب پلتفرمی که کارایی بالا و نرخ تبدیل بیشتری داشته باشد، یکی از مهم ترین مسائل برای توسعه کسب و کارهاست. در این راستا بسیاری از صاحبان برندها، تجارت خود را به کمک دیجیتال مارکتینگ نیز گسترش داده و برای کسب و کار خود پیج اختصاصی اینستاگرامی و سایت فروشگاهی راه اندازی کرده اند. 

از جمله مزایای کسب و کارهای اینترنتی که آن را برای بیزینس های مختلف جذاب می کند، امکان دسترسی افراد به محصولات و خدمات آن ها، از سراسر دنیا می باشد. حال آنکه ممکن است برای بسیاری از افراد این سوال مطرح گردد که برای رشد و توسعه کسب و کار، سایت یا اینستاگرام کدام بهتر است؟ در ادامه این مقاله به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

راه اندازی کسب و کار در اینستاگرام 

اینستاگرام یکی از پلتفرم های شبکه های اجتماعی است که مردم غالبا لحظات شاد خود را در آن، به اشتراک می گذارند. کاربران اینستاگرام اغلب به دلیل سرگرمی و پر کردن اوقات فراغت خود، از آن استفاده می کنند. اگر به دنبال ساختن صفحه و در اینستاگرام و رشد کسب و کارتان در آن هستید؛ باید بتوانید تعداد زیادی دنبال کننده یا Follower جذب کنید.

توسعه دادن کسب و کار در اینستاگرام مسیری همواری نیست و ممکن است با مشکلات زیادی مواجه شوید. برای جذب دنبال کننده ها در اینستاگرام باید بتوانید محتوای جذاب و دل انگیز تولید کنید. به این منظور می توانید از محتواها و یا موسیقی های ترند روز استفاده کنید و محتواهای مشابه یا همسو با آنها تولید کنید.

بیشتر بدانید: مدیریت اینستاگرام در ارومیه

مزایای راه‌ اندازی کسب و کار در اینستاگرام 

امروزه اینستاگرام یکی از محبوب ترین پلتفرم های سوشال مدیا در ایران به حساب می آید. این پلتفرم با ایجاد محیطی سرگرم کننده و جذاب، حوالی 45 میلیون نفر ایرانی را به خود جذب کرده است. از جمله مزایای کسب و کار اینستاگرامی، می توان به رایگان بودن این پلتفرم و آسان بودن کار با آن اشاره کرد. در ادامه این مطلب، چندین مورد از مزایای راه اندازی کسب و کار در اینستاگرام را به شما ارائه خواهیم کرد.

جذب گروه مخاطبین جوان 

به دلیل فضای سرگرم کننده و جذاب اپلیکیشن اینستاگرام، جوانان بسیاری از این پلتفرم استفاده می کنند. این امر فرصت بسیار مناسبی را برای کسب و کارهای مختلف ایجاد می کند تا با تولید محتوای سرم گرم کننده و تبلیغاتی در اینستاگرام، مخاطبین جوان زیادی را در ابتدا به عنوان دنبال کننده و سرانجام مشتری وفادار جذب کنند.

امکان ارتباط مستقیم با مشتریان 

پلتفرم اینستاگرام این امکان را به کاربران خود داده است که افراد به راحتی، از طریق بخش های مختلف آن با یکدیگر در ارتباط باشند و درباره مسائل مورد نظر خود مذاکره کنند. کاربران این شبکه اجتماعی می توانند از طریق بخش های کامنت، دایرکت و ریپلای استوری، نظراتشان را با صاحبان کسب و کارها به اشتراک بگذارند و یا برای خرید و فروش به طور مستقیم مذاکره کنند.

همچنین به تازگی قابلیت امکان تماس تصویری و تماس صوتی در اینستاگرام، به آن اضافه شده است که می تواند ارتباط مستقیم بین صاحبان کسب و کار و مشتریان را تسهیل کند. 

امکان نشر محتوای تصویری جذاب 

یکی از قابلیت های ویژه اینستاگرام که در بین کاربران محبوبیت بالایی دارد، قابلیت نشر محتوای تصویری و ویدیویی می باشد. صاحبان کسب و کارهای مختلف می توانند از طریق انتشار دادن محتواهای تصویری جذاب و خلاقانه از محصولات یا خدمات خود، تعداد دنبال کننده های پیج خود را افزایش دهند. 

همچنین تولید محتوای ویدیویی سرگرم کننده و انتشار آن در فضای اینستاگرام، می تواند برای توسعه و رشد کسب و کار مفید واقع شود.

روش تبلیغاتی هدفمند

تبلیغات هدفمند، به نوعی از تبلیغات اطلاق می شود که مخاطبان خاصی را هدف قرار بدهد. بدین صورت که هم مخاطبین هدف را تحت تاثیر قرار دهد و هم صاحبان کسب و کار به هدف تبلیغ خود دست یابند. با این روش تبلیغاتی، شما به افرادی دسترسی پیدا می کنید که با دنبال کردن و سودآوری برای مجموعه شما، کسب و کارتان را توسعه می دهند.

در واقع تبلیغات هدفمند در اینستاگرام به شما کمک می کند تا به طور موثرتری به اهداف بازاریابی خود برسید.

هزینه پایین 

همانطور که اطلاع دارید، هزینه تبلیغات محیطی ممکن است بسیار سرسام آور باشد. شما می توانید با ساخت یک صفحه اینستاگرامی برای کسب و کارتان و مدیریت آن با تولید محتوای جذاب و اصولی، مخاطبین زیادی را جذب کنید و به این روش با پرداخت هزینه های بسیار کمتر نسبت به دیگر روش ها، کسب و کارتان را تبلیغ کنید.

امکان فروش به صورت غیرمستقیم 

یکی دیگر از مزایای معرفی کسب و کار از طریق اینستاگرام، امکان فروش به صورت غیر مستقیم می باشد. به این صورت که در این نوع از فروش (بازاریابی به صورت غیر مستقیم) شما می توانید با بهتر شناساندن برند خود و افزایش آگاهی رسانی به مخاطبان، مشتریان احتمالی خود را به مشتریان حتمی تبدیل کنید.

در فروش غیرمستقیم، شما فرصت این را دارید تا با ارائه دانش، تخصص و اطلاعاتتان به مشتری، ثابت کنید خدمات و محصولات ارزشمندی را به آن ها عرضه می کنید.

معایب راه‌اندازی کسب و کار اینستاگرامی 

راه اندازی کسب و کار اینستاگرامی علاوه بر مزایا، معایبی نیز می تواند داشته باشد. فیلتر بودن اینستاگرام یکی از معایب بزرگ آن به حساب می آید. چرا که عده زیادی از مردم ممکن است به فیلترشکن مناسب مجهز نباشند و این شبکه اجتماعی برای همیشه از دسترس آنها خارج شود. قطعی اینترنت یا کندی از دیگر معایب راه اندازی کسب و کار در اینستاگرام می باشد. 

البته باید توجه داشته باشید که با فعالیت های زیاد و پشت سر هم در اینستاگرام (لایک کردن یا فالو و آنفالو کردن زیاد) ممکن است پیج شما ربات تشخیص داده شده و از سوی اینستاگرام بلاک شود. قابلیت هک شدن حساب های اینستاگرامی  و از دست رفتن اطلاعات، از دیگر معایب استفاده از این پلتفرم به شمار می آید.

مشکلات در مدیریت محصولات و فروشگاه 

اینستاگرام فضای جداگانه و ویژه ای برای ایجاد فروشگاه و مدیریت محصولات ندارد. کسب و کارهای مختلف، تنها از قسمت های پست و استوری می توانند برای معرفی محصولاتشان به کاربران استفاده کنند. همچنین فضای بخصوصی در این بخش ها برای اعلام قیمت و مشخصات محصول وجود ندارد و این امر خود به نوعی محدودیت محسوب می شود.

در حالیکه وردپرس از طریق افزونه ووکامرس، این امکان را به کاربران خود می دهد که با ایجاد صفحات فروشگاهی و تگ محصولات از شرایط خرید و بهره مندی از محصولات مطلع گردند. 

فرایند پرداخت و پیگیری سفارشات دشوار 

یکی دیگر از معایب اینستاگرام برای کسب و کارهای اینترنتی، نداشتن محل مشخصی برای ثبت و پیگیری سفارشات مشتری می باشد. به این صورت که صاحبان کسب و کارها، باید بین هزاران پیام در بخش دایرکت صفحه، پیام های مربوط به سفارشات را سریع تر پیدا کرده و پاسخ دهند. یافتن سفارشات در قسمت پیام ها ممکن است امری دشوار و زمانبر باشد؛ چرا که امکان دارد تعداد زیادی از پیام ها سفارش نباشند و صرفا سوالات و یا نظرات کاربران باشند.

از طرفی فرآیند پرداخت از طریق اینستاگرام و ارسال تصویری از فیش واریزی، ممکن است امری دشوار برای کاربران باشد. صاحبان کسب و کار نیز حتما باید جنبه احتیاط را داشته باشند و واقعی یا جعلی بودن تصاویر فیش ارسالی را بررسی نمایند.

فیلتر بودن و مشکلات در اتصال به اینستاگرام 

یکی دیگر از معایبی که به تازگی اینستاگرام با آن مواجه بوده است، فیلتر شدن آن برای ایرانیان می باشد. تهیه و استفاده از فیلترشکن برای بسیاری از افراد، ممکن است امری دشوار باشد. بدین ترتیب ممکن است تعداد زیادی از افراد دیگر به این پلتفرم اجتماعی دسترسی نداشته باشند. این امر برای کسب و کارهای اینستاگرامی زیان بار بوده و مخاطبین آنها را کاهش می دهد. 

راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی 

تجارت الکترونیکی در سال های اخیر، پیشرفت بزرگی کرده است. به طوری که یک چهارم بازار خرده فروشی را به خود اختصاص داده است. فروشگاه اینترنتی، بستری برای شما فراهم تا در آن به فروش محصولاتتان بپردازید. فروشگاه اینترنتی را می توان به روش های مختلفی طراحی کرد، اما آسان ترین راه آن، به کارگیری فروشگاه ساز (ووکامرس) است. 

فروشگاه سازها نوعی از سیستم های فروش اینترنتی هستند که با به کارگیری سیستم های مدیریت محتوا یا CMS ها تولید شده اند. فروشگاه سازهای اینترنتی نیاز به کدنویسی هنگام استفاده ندارند اما باید مهارت های خاصی را برای اداره کردن آن ها داشته باشید. شما می توانید با بررسی فروشگاه های اینترنتی مشابه، به امکانات لازم برای انجام کار خود آگاه شوید. 

بیشتر بخوانید: بهترین شرکت طراحی سایت

مزایای راه اندازی سایت یا فروشگاه اینترنتی 

ساخت فروشگاه اینترنتی این امکان را به شما می دهد که در کوتاه ترین زمان، خدمات یا محصولات خود را به تعداد زیادی از افراد ارائه کنید. ایجاد فروشگاه اینترنتی به دلیل آسان بودن پروسه خرید برای مشتری و کمتر بودن هزینه اولیه برای راه اندازی به نسبت فروشگاه های حضوری، برای بسیاری از کسب و کارها مناسب می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا مزایا و معایب راه اندازی فروشگاهی اینترنتی یا سایت را با هم بررسی کنیم. 

افزایش دسترسی به مشتریان 

طبق تحقیقات انجام گرفته، 87 درصد خریداران قبل از خرید، جستجوی محصولات خود را در یک محیط آنلاین شروع می کنند. این مساله، تجارت الکترونیکی را به روشی ایده آل برای به دست آوردن مشتری تبدیل می کند. تجارت کردن به صورت آنلاین، این امکان را به شما می دهد که خدمات و محصولات در سراسر جهان قابل دسترس باشند. 

بکارگیری فروشگاه آنلاین برای کسب و کار خود، امکان پوشش دادن منطقه بسیار گسترده در مقایسه با فروشگاه های فیزیکی می دهد. صاحبان کسب و کار در این روش می توانند با میلیون ها مشتری در سراسر کشور تعامل داشته باشند.

امکان تبلیغات و بازاریابی 

پس از راه اندازی فروشگاه های اینترنتی، با انجام راهکارهای دیجیتال مارکتینگ اصولی، می توان میزان فروش را افزایش داد. راه اندازی سایت های فروشگاهی، این امکان را به مشتری ها می دهد که با بکارگیری از استراتژی های فروش و بازاریابی کسب و کار خود را بیشتر و بهتر توسعه دهند.

برای مثال صاحبان کسب و کار می توانند با قرار دادن گزینه ارسال رایگان در سایت یا حمایت کردن از محتواهای تولید شده توسط کاربر، این کار را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: کمپین تبلیغاتی چیست؟

اعتماد بالاتر مشتریان 

یکی از کارهای مهم پس از راه اندازی سایت های فروشگاهی و کسب و کار آنلاین، کسب مجوزهای لازم و بهبود سرعت و کیفیت سایت است. صاحبان کسب و کار می توانند با اجرای طراحی بصری حرفه ای و قرار دادن اطلاعات تماس و آدرس معتبر همزمان با کسب نماد اعتماد الکترونیک، تا حدود زیادی اعتماد کاربران را به خود جلب کنند.

همچنین ایجاد بخش نظرات و نظرسنجی از مشتریان در سایت و پاسخ دهی به آن ها، تاثیر زیادی در جلب کردن اعتماد مشتریان دارد.

امکان پرداخت آنلاین

با توسعه و رشد فضای اینترنت، تعاملات مالی نیز افزایش یافته است و متناسب با آن هر وبسایتی که خدماتی ارائه می دهد، حداقل یک درگاه اینترنتی آنلاین نیازمند است. از دیگر مزایای راه اندازی سایت فروشگاهی، امکان انتقال مستقیم کاربر از طریق یک لینک به درگاه های پرداخت آنلاین است. 

برای گرفتن درگاه اینترنتی مستقیم از بانک می توانید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز و نماد اعتماد الکترونیکی، به بانک مورد نظر خود مراجعه کنید.

فرآیند خرید آسان تر

به طور معمول هر خریدار پیش از انجام پروسه خرید، باید چندین مرحله را پشت سر بگذارد. فروشگاه های آنلاین این امکان را به خریداران می دهند که با ساده تر کردن پروسه خرید و کاهش زمان مورد نیاز برای بررسی و انتخاب، خرید آسان تری را برای مشتریان فراهم آورند.

کنترل بیشتر بر سایت

از مزایای دیگر استفاده از سایت فروشگاهی، قابلیت کنترل بیشتر بر فروشگاه و سایت، نسبت به دیگر روش هاست. شما می توانید بخش های مختلف سایتتان را از طریق ابزارها و پلاگین ها، به طور بهینه ای مدیریت کنید. مثلا در مواقعی که نیاز به ویرایش اطلاعات خدمات یا محصولات تان دارید، این کار را به آسانی از طریق ابزارهای مرتبط با آن انجام دهید.

مدیریت آسان تر محصولات

قالب های سایت فروشگاهی به شما این امکان را می دهند که به راحتی، به اطلاعات مربوط به محصولاتتان دسترسی داشته باشید و آن ها را اداره کنید. برای مثال اگر از سایت های وردپرسی استفاده می کنید، می توانید در صورت نیاز از بخش محصولات، تمامی مشخصات و قیمت های مربوط به محصولاتتان را ویرایش کنید یا بر تعداد محصولاتتان بیفزایید یا از آن بکاهید.

امکان رشد و گسترش بالاتر سایت

 توسعه و رشد کسب و کارها در روش ایجاد سایت فروشگاهی آنلاین، در صورت مدیریت اصولی و بکارگیری استراتژی های قوی برای فروش، امری بدیهی است. صاحبان کسب و کارهای مختلف، می توانند با به کارگیری افرادی در زمینه پشتیبانی و سئوی سایت، به توسعه و رشد تجارت آنلاین خود کمک بهینه ای کنند.  

بیشتر بخوانید: چگونه سئو سایت را بالا ببریم؟ ارائه 35 راهکار برای افزایش سئوی سایت

عدم وجود فیلترینگ و سرعت بالاتر

برخلاف دیگر اینستاگرام و دیگر اپلیکیشن ها که به دلیل فیلترینگ، دسترسی به آنها سخت تر شده است؛ فروشگاه های اینترنتی اکثرا بدون نیاز به فیلترشکن، در سطح اینترنت، نمایش داده می شوند. این امر تاثیر مثبتی در میزان بازدید کسب و کارهای آنلاین وبسایتی را فراهم آورده است.

چالش و دشواری های سایت یا فروشگاه اینترنتی

راه اندازی سایت یا فروشگاه اینترنتی علاوه بر مزایای زیاد، معایب و چالش هایی هم همراه خود دارد. مثلا در صورت خرابی سایت، صاحبان کسب و کار می توانند برخی از مشتری های احتمالی خود را از دست بدهند. از سوی دیگر مشتریان نمی توانند محصولات شما را قبل از تعهد به خرید، از نزدیک امتحان کنند. 

 بیشتر بخوانید: لندینگ پیج چیست؟ اهمیت صفحه فرود

هزینه نگهداری و پشتیبانی 

پرداخت هزینه نگهداری و پشتیبانی سایت، از جمله چالش های استفاده از سایت های اینترنتی می باشد. برای بالا آمدن و نگهداری هر سایتی در گوگل، خرید دامنه و هاست بهینه و بهینه سازی آن امری الزامیست. طبیعتا هر سایت فروشگاهی برای بهبود وضعیت سئو و رشد کسب و کار خود، نیاز به تیم مجرب و حرفه ای برای پشتیبانی و توسعه فروشگاه آنلاین خود دارد که این امر خود به تنهایی می تواند دشواری های بسیاری را به همراه داشته باشد. 

نیاز به مدیریت مناسب و بروزرسانی

از دیگر چالش های ساخت سایت فروشگاهی، نیاز داشتن به مدیریت و بروزرسانی مداوم است. گوگل معمولا به وبسایت هایی که به طور دائم بروزرسانی می کنند و به نحو بهتری خود را بهینه می کنند، رتبه بهتری می دهد و در پی آن بازدیدکنندگان بیشتری از آن سایت بازدید می کنند. 

 مدیریت اصولی سایت برای امنیت و بهینه سازی بهتر سایت، برای رشد نرخ بازدید و همچنین افزایش نرخ تبدیل کاربران به مشتریان، امری ضروریست.

رقابت در دنیای آنلاین

با پیشرفت تکنولوژی و فناوری، اکثر کسب و کارها، به سمت آنلاین شدن رفته اند. امروزه، به دلیل تعداد بالای کسب و کارهای آنلاین، رقابت در این حوزه شدت گرفته است و این امر به یکی از چالش های ایجاد سایت های فروشگاهی تبدیل شده است. باید در نظر گرفت که رقابت با کسب و کارهای بزرگ و قدیمی مثل دیجی کالا . پیشی گرفتن از آنها برای کسب و کارهای جدید امری بسیار دشوار خواهد بود و حتی ممکن است ده ها سال به طول انجامد.

مقایسه کلی مدیریت پیج اینستاگرام و مدیریت سایت 

مجموعه فعالیت هایی که برای جذب مخاطب و بهتر دیده شدن پیج های اینستاگرامی انجام می گیرد؛ مدیریت صفحات اینستاگرام،  نامیده می شود. در حالیکه مدیریت سایت به مجموعه فعالیت هایی که در جهت بهبود تصاویر، محتواها، کدهای سورس صفحات سایت و به طور کلی امنیت و پشتیبانی سایت صورت می گیرد، گفته می شود.

 گوگل و اینستاگرام هر دو الگوریتم های منحصر به فرد خود را برای رتبه دادن و یا وارد کردن به اکسپلور دارند. مدیران سایت و اینستاگرام باید با در نظر گرفتن الگوریتم های مطرح شده، صفحات را اداره کنند.

در حالت کلی می توان گفت مدیریت سایت فروشگاهی چالش ها و دشواری های بیشتری در مقایسه با وبسایت به دنبال دارد ولی تبلیغات حرفه ای تر و اصولی تر و نرخ تبدیل بالاتری را برای شما فراهم می آورد.

مدیریت صفحه اینستاگرام 

 مدیر یا ادمین اینستاگرام وظایف مختلفی همچون ساخت پیج، انتخاب نام پیج و بایوی مناسب، تعیین استراتژی های محتوایی، تولید محتوا، جذب اسپانسر، تبلیغات و بازاریابی و … را بر عهده دارد. مدیر اینستاگرام باید به تمامی الگوریتم های اینستاگرام آشنایی داشته باشد و بتواند آن ها را بر روی صفحه اینستاگرامی اجرا کند.

جذب فالوورهای بیشتر از طریق تولید محتوای بروز و تبلیغات اصولی در دیگر پیج های اینستاگرامی، از مهمترین موارد برای رشد کسب و کارهای اینستاگرامی هستند.

مدیریت سایت 

نگهداری و بروز رسانی سایت برای اطمینان از عملکرد درست آن، امری مهم و ضروری برای توسعه کسب و کارها است.

مدیریت و نگهداری اصولی سایت به افزایش امنیت سایت، جذب بازدیدکنندگان بیشتر و افزایش نرخ بازگشت و نرخ تبدیل کمک بسزایی می کند. 

اگر سایت تان مدیریت و بازبینی مناسبی نداشته باشد، صفحات سایتتان ممکن است با خطاهای مختلفی همچون 404، خرابی لینک و … روبرو شود.

بین سایت و اینستاگرام کدام یک بهتر است؟ 

اگر محصولات و خدماتتان با کیفیت و قیمت مناسب باشند، بیشتر افرادی که از طریق موتورهای جست و جو فروشگاه آنلاین شما را پیدا می کنند، مشتری بالقوه شما خواهند بود. این در حالیست که افرادی که از اینستاگرام و هشتگ ها و یا اکسپلور صفحه شما را پیدا می کنند؛ به احتمال زیاد صرفا بازدیدکننده باشند و خریدی انجام ندهند. به بیانی دیگر می توان گفت مهم ترین تفاوت بین سایت فروشگاهی و اینستاگرام، نرخ تبدیل کاربران به مشتریان است. 

 اگر در دو راهی انتخاب بین اینستاگرام یا سایت مانده اید، می توانید با بررسی ابزارها و امکانات خودتان با شرایط هر یک از آنها، انتخاب بهینه ای را برای بیزینستان انجام دهید. 

 به طوریکه کاربران به فروشگاه های اینترنتی اعتماد بیشتری دارند و امنیت بیشتری را برای خرید در این روش حس می کنند. بنابراین می توان استنتاج کرد، علی رغم چالش هایی که راه اندازی سایت فروشگاهی نسبت به پیج اینستاگرامی دارد، سایت فروشگاهی نرخ تبدیل و بازدهی بیشتری نسبت به اینستاگرام دارد.

سخن پایانی 

استفاده از اینستاگرام و سایت های فروشگاهی برای رشد کسب و کار آنلاین، می توانند گزینه های بسیار سودمندی باشند. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که کدامیک برای کسب و کار شما سازگارتر باشد و کدامیک را به نحو بهتری می توانید مدیریت کنید.

اگر به دنبال افزایش نرخ تبدیل کاربران به مشتری ها هستید، سایت فروشگاهی با مجوزها و نماد اعتماد الکترونیکی می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. ولی در صورتی که به دنبال راحتی کارکرد و ایجاد ارتباط مستقیم با مخاطبانتان هستید، اینستاگرام می تواند برای شما مفیدتر باشد.

سوالات متداول 

آیا استفاده از اینستاگرام برای کسب و کارها می تواند موثرتر از ایجاد یک وبسایت باشد؟

استفاده از اینستاگرام برای کسب و کارها می تواند به دلیل دسترسی آسان تر به مخاطبین و امکان ایجاد ارتباط مستقیم با آنها، گزینه راحت تری از راه اندازی یک وبسایت باشد. از طرفی در راه اندازی فروشگاهی آنلاین، اعتماد مردم به وبسایت ها، بیشتر از اینستاگرام بوده و نرخ تبدیل کاربران به مشتریان در وبسایت بالاتر است. در نهایت انتخاب اینکه کدام مورد برای شما بهتر است، بر عهده خودتان می باشد.

آیا امکان برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان برای کسب و کارها در اینستاگرام وجود دارد؟

بله، اینستاگرام امکان ارتباط مستقیم و فوری با مشتریان را برای کسب و کارهای احتمالی ایجاد می کند. این کار از طریق بخش دایرکت و کامنت انجام می گیرد.

آیا راه اندازی وبسایت برای کسب و کار، هزینه بیشتری نسبت به اینستاگرام داشته باشد؟

ایجاد و نگهداری از یک وبسایت می تواند هزینه های بیشتری نسبت به اینستاگرام داشته باشد. از طرفی تبلیغات در اینستاگرام می توانند به منابع مالی برای تبلیغات نیاز داشته باشند تا به صورت موثرتری عمل کند. 

آنچه در این مطلب خواهید خواند
فهرست مطالب
با ما تماس بگیرید؛ خوش‌حال می‌شویم

جهت کسب جزئیات بیشتر و ثبت سفارش با کارشناسان افق ایرانیان در ارتباط باشید. 

کال تو اکشن

4 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

4 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *