آیکون خط ستاره دار
کمپین تبلیغاتی چیست

کمپین تبلیغاتی چیست؟

یکی از شروط لازم برای موفقیت در کسب و کار و رشد برند، ارائه محصولات یا خدمات با کیفیت است. با این حال، صرفا کیفیت بالا کافی نیست و شما باید بتوانید خود را به خوبی به مشتریان معرفی کنید؛ این امر از طریق تبلیغات امکان پذیر است. با تبلیغات می توانید به طیف بزرگی از کاربران هدف دسترسی داشته باشید. راه اندازی کمپین های تبلیغاتی به تحقق اهداف کسب و کارها بسیار کمک می کند. اما کمپین تبلیغاتی چیست؟ در این محتوا ضمن پاسخ به این سوال، موضوعات بیشتری در خصوص کمپین های تبلیغاتی ارائه خواهیم کرد.

تعریف کمپین تبلیغاتی

کمپین های تبلیغاتی مجموعه ای از فعالیت های برنامه ریزی شده تبلیغاتی هستند که برای دستیابی به هدفی خاص، پیام یکسانی را به مخاطبان هدف در کانال های گوناگون می رسانند. به عبارت دیگر کمپین های تبلیغاتی از چندین فعالیت تبلیغاتی مختلف تشکیل شده اند که موظفند به صورت همزمان و یکپارچه؛ پیام های تبلیغی کسب و کار را به کاربران هدف منتقل کنند. به عنوان مثال اگر یک برند تبلیغات سازمان یافته ای با هدف مشخصی را در تلویزیون، رادیو، بنرهای سطح شهر، شبکه های اجتماعی و… به اجرا درآورد؛ در واقع یک کمپین تبلیغاتی تشکیل داده است. این کمپین ها به کمک استراتژی های ویژه، اهداف خاصی را دنبال می کنند. مانند:

  • افزایش آگاهی از برند و برند سازی
  • معرفی محصولات و خدمات جدید
  • ترویج محصولات یا خدمات فعلی
  • ارائه ارزش پیشنهادی
  • گرفتن بازخورد مشتریان
  • جذب مشتری و افزایش فروش
  • حفظ مشتریان فعلی و وفادار نگه داشتن آنان
  • و…

چنانچه این کمپین ها به درستی طراحی و اجرا شوند قادرند در مشتریان بالقوه برای برآوردن اهداف کمپین تبلیغاتی، علاقه و انگیزه ایجاد کنند. این امر در گرو برنامه ریزی دقیق و یافتن مناسب ترین و پربازده ترین راهکارها و کانال های ارتباطی است.

مطالعه بیشتر: بهترین شرکت طراحی سایت

انواع کمپین های تبلیغاتی

در کمپین های تبلیغاتی از ابزارها و رسانه های مختلفی استفاده می شود تا از طرق مختلف، کسب و کار را در دید مخاطبان هدف قرار دهد. در ادامه به بررسی چند مورد از انواع کمپین ها پرداخته شده است.

کمپین تبلیغاتی ویدیویی (ویدیو مارکتینگ)

ویدیو مارکتینگ یکی از موثرترین تاکتیک های تبلیغاتی دنیای کنونی است که توسط بیشتر کمپانی های بزرگ و مطرح استفاده می شود. در شرایطی که محبوبیت پلتفرم های آنلاین روز به روز در حال افزایش است و دامنه توجه افراد محدود تر شده است؛ ویدیوها از ارزش بالایی برای جذب مخاطب برخوردارند.

هر کسب و کاری با توجه به اهداف خود می تواند از ویدیو مارکتینگ برای تولید محتواهای متقاعد کننده و جذاب استفاده کند. زمان لازم برای تاثیر گذاری این قبیل ویدیو ها متفاوت است و در حالت کلی به حوزه فعالیت، اهداف، نوع کانال و… بستگی دارد. تبلیغات ویدیویی غالبا در وب سایت های معروفی همچون یوتیوب، آپارات و… در ابتدا، انتها یا اواسط ویدیو برای کاربران پخش می شوند. همچنین در تبلیغات تلویزیونی، شبکه های اجتماعی، وب سایت و سایر پلتفرم های دیجیتال قابل استفاده هستند.

شما می توانید برای انجام روش های ویدیو مارکتینگ از موشن گرافیک، ساخت انیمیشن، ساخت جلوه های ویژه، ساخت تیزر تبلیغاتی و… نهایت استفاده را ببرید و نتیجه دلخواه خود را به دست آورید.

کمپین تبلیغاتی چاپی یا پخش تراکت

کمپین های تبلیغاتی چاپی قدمت زیادی دارند و شامل چاپ آگهی محصولات یا خدمات در روزنامه ها، مجلات، بیلبورد، کاتالوگ، بروشور، کارت ویزیت و… می باشند. با تبلیغات چاپی، افراد بیشتری در معرض آگهی شما قرار می گیرند و در بازارهای خاصی این روش، بسیار کارآمد است. 

پخش تراکت نیز یکی از روش های متداول برای آگاهی بخشی و جذب مشتریان است و بیشتر مخاطبان محلی را مورد هدف قرار می دهد. با توجه به اینکه مخاطبان رسانه های چاپی نسبت به گذشته کاهش نسبی یافته اند؛ بایستی در انتخاب بستر مناسب و تدوین استراتژی های تبلیغاتی دقت کافی به عمل آورید.

خدمات افق ایرانیان: طراحی و چاپ تراکت در ارومیه

تبلیغات نمایشی

تبلیغات نمایشی نوعی بازاریابی آنلاین است که در آن، شرکت ها برای نمایش تبلیغ خود در فضای وب، در قبال بازدید کاربران هزینه می پردازند. این روش شامل بنرها، تبلیغات متنی، تبلیغات همسان و… است که در سایت ها، اپلیکیشن های موبایل، وبلاگ و سایر پلتفرم های دیجیتال به نمایش در می آیند. 

در تبلیغات نمایشی، شما به ازای هر 1000 نمایش تبلیغ باید مبلغ مشخصی بپردازید. این روش بیشتر در مواردی استفاده می شود که بنا نداریم مخاطب هدف، قطعا اقدام خاصی انجام دهد و هدف صرفا نمایش تبلیغ است بنابراین؛ برای افزایش آگاهی از برند و رساندن یک پیام خاص کاربرد دارد.

تبلیغات جستجو محور

در تبلیغات جستجو محور (Search Ads) تبلیغ دهنده با پرداخت هزینه، تبلیغ خود را در لیست نتایج موتورهای جستجو به کاربران نمایش می دهد. زمانی که کاربر کلمه کلیدی خاصی را جستجو می کند، تبلیغات در بالا و پایین نتایج ارگانیک موتورهای جستجو نمایش داده می شود.

قیمت پیشنهادی و امتیاز کیفیت تبلیغ در تعیین تعداد دفعات نمایش، رتبه بندی و هزینه هر کلیک نقش دارند. برای کسب و کارهایی که زمان کافی برای نتیجه دادن سئو ندارند، تبلیغات جستجو استراتژی عالی و کوتاه مدتی است که می تواند راه حل سریع و بهینه ای برای گرفتن سرنخ های با کیفیت باشد.

تبلیغات ایمیلی

تبلیغات ایمیلی روشی موثر برای آگاه سازی مشتریان در مورد برند، افزایش وفاداری مشتریان فعلی و ارتباط با مخاطبان بالقوه است. در این روش، ایمیل هایی با اهداف مختلف به کاربران ارسال می شود. این ایمیل ها حاوی دکمه های دعوت به اقدام بوده و مخاطب را به صفحات مورد نظر هدایت می کنند. 

این شیوه تبلیغاتی می تواند در تولید لیدهای واجد شرایط، هدایت و تبدیل آن ها به خریداران واقعی بازده خوبی داشته باشد. از مهم ترین انواع ایمیل های تبلیغاتی می توان به خبرنامه، ترویجی و نظرسنجی اشاره کرد.

اینفلوئنسر مارکتینگ

کمپین های اینفلوئنسری از پرطرفدارترین تبلیغات سال های اخیر هستند که در آن ها از افراد محبوب و چهره های تاثیر گذار جامعه استفاده می شود. به دلیل نفوذی که اینفلوئنسرها بر مخاطبان خود دارند، این مخاطبان از آن ها پیروی و الگوبرداری می کنند. اینفلوئنسرها محتوای مرتبط با برند را تبلیغ یا در صفحات خود منتشر می کنند. شرکت ها برای تبلیغات اینفلوئنسری به سراغ افرادی می روند که طرفداران زیادی دارند و قادرند بر افکار و تصمیمات آن ها تاثیر گذار باشند.

هدف گذاری مجدد

هدف گذاری مجدد (ریتارگتینگ)

ریتارگتینگ نوعی تبلیغ آنلاین متداول است که در آن شرکت ها تبلیغات خود را به افرادی که قبلا از وب سایتشان بازدید کرده اند، نمایش می دهند. 

هدف اصلی ریتارگتینگ بازگرداندن مخاطبانی است که قبلا به برند علاقه مند شده اند. به عبارت دیگر، ریتارگتینگ  افرادی را که وارد وب سایت شده اند ولی هنوز به مشتری تبدیل نشده اند؛ ردیابی می کند. سپس با شناسایی آن ها در وب سایت های دیگر، تبلیغات هدفمندی را نمایش می دهد تا آن ها را ترغیب کند که مشتری شما شوند.

مطالعه بیشتر: لندینگ پیج چیست؟ اهمیت طراحی صفحات فرود

تبلیغات شبکه های اجتماعی

در تبلیغات شبکه های اجتماعی از پتانسیل پلتفرم هایی مانند یوتیوب، اینستاگرام، توییتر و… برای ترویج محصولات، برندسازی، افزایش فروش، تعامل با مشتریان، گرفتن بازخورد و سایر اهداف بازاریابی استفاده می شود.

شبکه های اجتماعی مخاطبان زیادی دارند و محل مناسبی برای جذب مخاطبان هستند با این حال؛ باید دقت کنید که مخاطب هدف شما در آن پلتفرم حضور داشته باشد. چرا که هر شبکه اجتماعی، مخاطب خاص خود را دارد و برای تاثیر گذاری بر این مخاطبان باید استراتژی های مناسبی در پیش گرفت.

خدمات افق ایرانیان: مدیریت اینستاگرام در ارومیه

کمپین تبلیغات پیامکی گسترده

تبلیغات پیامکی روشی ارزان و در دسترس است که به منظور اطلاع رسانی، فروش محصولات یا خدمات، دستیابی به مشتریان جدید و…  مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش می توانید نوع محتوا، زمان ارسال و کسانی که پیامک را دریافت می کنند، مشخص نمایید. 

در حالت کلی، دو نوع پیامک تبلیغاتی انبوه و اجازه ای وجود دارد. انتخاب هر یک از این روش ها، به استراتژی و نوع ارتباط با مخاطب بستگی دارد. در نوع انبوه به صورت تصادفی به مشتریان پیامک ارسال می شود و ممکن است آن ها به برند یا محصولات علاقه مند نباشند. در نوع دوم، مخاطب با عضویت در خبرنامه پیامکی علاقه و رغبت خود را به دریافت پیامک اعلام می دارد.

نوع کسب و کار، محصولات ارائه شده، روش های تبلیغ، مدت زمان اجرای کمپین و نوع محتوای تولید شده از جمله عوامل دخیل در تعیین هزینه های یک کمپین محسوب می شوند.

روش های اجرایی کمپین تبلیغاتی

کمپین ها با توجه به ماهیت کمپین و رسانه ای که برای پیاده سازی آن در نظر گرفته می شود، روش های اجرایی مختلفی دارند. در ادامه به بررسی مختصر روندهای اجرایی و نکاتی در خصوص پیاده سازی کمپین های گوناگون پرداخته شده است.

تبلیغات در موتورهای جستجو SEM

برای اجرای تبلیغات در موتورهای جستجو در حالت کلی می توانید از دو روش اقدام کنید:

  • کسب رتبه های بالای ارگانیک به کمک روش های سئو: در روش سئو، سایت بر اساس الگوریتم ها و دستورالعمل های موتورهای جستجو مانند گوگل بهینه می شود. برای این منظور باید کیفیت وب سایت و محتوا انقدر بالا باشد تا علاوه بر رضایت کاربران، رضایت گوگل را نیز جلب کند. در این حالت با جستجوی کلمه کلیدی توسط کاربر، مرتبط ترین و بهترین وب سایت ها در نتایج جستجو نشان داده می شوند.
  • گوگل ادز: در این شیوه تبلیغاتی در ازای دریافت پول، وب سایت در کنار نتایج برتر نشان داده می شود. از آنجایی که کسب نتیجه با سئو نیازمند صرف زمان و تکنیک های زیادی است؛ این روش برای کوتاه مدت می تواند مفید واقع شود.

در اصل، SEM از ترکیب این دو روش برای حضور در صفحه نتایج و جذب ترافیک بیشتر به وب سایت استفاده می کند.

ایمیل مارکتینگ

قبل از اجرای کمپین ایمیلی لازم است با هدف گذاری درست مشخص کنید که می خواهید چه هدفی را تحقق بخشید و مخاطبان شما چه کسانی هستند. در مرحله بعد، لیستی از ایمیل افرادی را که به برندتان علاقمند بوده یا می خواهید جذب نمایید، تهیه کنید. بر اساس اهداف و مخاطبان، باید نوع کمپین تعیین گردد. انواع کمپین ایمیل عبارتند از:

  • خبرنامه: خبرنامه ایمیلی معمولا به صورت مرتب و به مشترکینی که می شناسید، ارسال می شود. هدف این است که با مشتریان فعلی در ارتباط بمانید.
  • بازاریابی پیشنهادی: هدف این نوع کمپین ها ایجاد پاسخ مستقیم است. می توان در قالب فرم های مختلف، جدیدترین محصولات یا خدمات را معرفی نموده و کاربران را به خرید ترغیب نمود. در نوع دیگر تخفیف یا پیشنهادی رایگان برای یک محصول یا خدمت ارائه می شود. در حالت کلی هدف این کمپین ارائه پیشنهاد خرید یا تخفیف است و از یک CTA برای تعامل با کاربر استفاده می شود.
  • اعلامیه: در این ایمیل ها محصول، ویژگی ها یا خدمات آن به مخاطبان اعلام می شود. هدف این کمپین تبادل اطلاعات با مشتری و به روز نگه داشتن او است. هدف ثانویه هم بازگرداندن مشتری برای خرید دوباره می باشد.
  • دعوت نامه: این ایمیل نیز کاربران را از وقوع یک رویداد آگاه کرده و آن ها را برای شرکت در رویداد تشویق می کند. در مراحل بعدی محتوای ایمیل ها تهیه شده و اقداماتی نظیر ارسال ایمیل، زمانبندی ارسال، مدیریت کمپین، تجزیه و تحلیل عملکرد انجام می گیرد.
ایمیل مارکتینگ

بازاریابی پیامکی

برای اجرای بازاریابی پیامکی ابتدا پنل پیامکی معتبر تهیه کنید. سامانه های ارسال پیامک قابلیت های مختلفی دارند و شما باید با در نظر گرفتن امکانات مورد نیاز خود سامانه مناسبی انتخاب نمایید.

مرحله بعدی تعیین این موضوع است که جامعه هدف شما چه کسانی هستند و اصولا پیامک شما برای چه افرادی کاربردی خواهد بود. به عبارتی لازم است مخاطبان خود را بر اساس سن، جنسیت، موقعیت مکانی، ویژگی های رفتاری، درآمد، علایق، نیازها و… دسته بندی نمایید. در این صورت قادر خواهید بود با شخصی سازی پیام های خود و انتخاب لحن مناسب، محتوای کوتاه و  جذاب افراد بیشتری را جذب کنید.

برای تعامل بیشتر می توان از پیامک های مناسبتی نیز بهره گرفت. با توجه به گروه مخاطبان و نوع کسب و کار، بازخورد ارسال پیامک در ساعات مختلف، متفاوت است و بایستی زمانبندی درستی در نظر گرفته شود. در نهایت برای نتیجه بهتر، بازخورد مشتریان را مرتبا سنجیده و در صورت نیاز سریعا استراتژی های خود را بهبود دهید.

شبکه های اجتماعی

برای راه اندازی کمپین های شبکه های اجتماعی می توانید از پلتفرم های مختلفی همچون اینستاگرام، یوتیوب، توییتر، لینکدین، واتساپ، تلگرام و… استفاده کنید. برای انتخاب پلتفرم مناسب باید دقت کنید که کدام سوشال مدیا برای کسب و کار شما مناسب تر است و با پرسونای مخاطب شما همخوانی دارد. ممکن است بسته به نوع تجارت و اهداف خود، چند رسانه را برگزینید. 

ابتدا باید در خصوص جزئیات کمپین و هدف نهایی خود برنامه ریزی کنید. سپس ارزیابی کنید که برای هر نوع کانال، چه محتوایی لازم دارید. در ادامه یک طرح کلی برای تقویم محتوایی ایجاد نمایید. پس از تولید محتوا و انتشار آن، نوبت به نظارت، پاسخ دهی به کامنت ها و ارزیابی نتایج می رسد. در این میان از رقبا و استراتژی های آنان نیز غافل نشوید. برای دریافت خدمات مدیریت پیج اینستاگرام و راه اندازی کمپین تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی می توانید با ما در ارتباط باشید

بازاریابی ویدیویی

همه تبلیغات ویدیویی موفق؛ باید با اهدافی واضح و قابل دستیابی شروع شوند. بنابراین؛ تصمیم گیری در مورد هدف، اولین گام در برنامه ریزی و تدوین بهترین استراتژی است. در مرحله بعدی باید دانش کافی در مورد مخاطبان خود داشته باشید تا بتوانید بر اساس پرسونای خریداران خود، ویدیوهای موثری تولید کنید؛ در غیر این صورت همه تلاش های شما بی ثمر خواهد بود. گام بعدی، تصمیم گیری در مورد سناریو و داستان ویدیو می باشد. در چارچوب اولیه داستان باید به چهار عنصر توجه کرد:

  • قهرمان داستان: شخصی که شبیه جامعه هدف شماست و با محصولات شما مشکل را حل می کند.
  • تعارض یا مشکل: این بخش در واقع نقاط درد مشتری شماست.
  • جستجو: در این بخش به مشتری می گویید که مشکل او به چه نحوی و با چه راه حلی رفع می شود.
  • راه حل: در این قسمت نیز به مخاطب نشان می دهید که چگونه مشکل او با خدمات یا محصولات شما حل می شود.

عناصر داستان باید بیننده را با خود به سفری ببرد که در راستای اهداف و ماموریت برند شماست. می توانید انواع ویدیوهای خود را با توجه به بودجه و نیازهای خود تولید کرده و در وب سایت، شبکه های اجتماعی، وبلاگ، ایمیل، رسانه های پولی و… منتشر کنید.

بازاریابی محتوا

با توجه به اهداف و استراتژی های سازمان، راه های مختلفی مانند: شبکه های اجتماعی، تولید پادکست، اینفوگرافیک، محتواهای ویدیویی، وبلاگ نویسی و… برای اجرای بازاریابی محتوا وجود دارد.

برای اجرای بازاریابی محتوا باید کانال هایی را که می خواهید در آن حضور داشته باشید، مشخص کنید. انتخاب این کانال ها به اهداف، استراتژی ها و نوع مخاطبان شما بستگی دارد. می توانید یک تیم قوی محتوایی متشکل از استراتژیست محتوا، نویسنده، کپی رایتر، کارشناس سئو، طراح گرافیک، عکاس و تولید کننده ویدیو تشکیل دهید. 

تهیه یک تقویم محتوایی به عنوان نقشه راه عمل می کند. آنچه که در بازاریابی محتوایی اهمیت دارد و موجب تاثیرگذاری آن می شود کیفیت، پیوستگی، تاثیر احساسی و تولید محتوای شاخص است که موجب رفع نیازهای مخاطب می شود.

مطالعه بیشتر: کاربرد و اهمیت استراتژی محتوایی برای کسب و کارها چیست؟

تبلیغات متنی (رپورتاژ آگهی)

در تبلیغات با رپورتاژ آگهی، انتخاب درست سایت بسیار اهمیت دارد. اگر قصد شما از خرید رپورتاژ، گرفتن بک لینک های قدرتمند و بهبود سئوی سایت است؛ باید وب سایت هایی را انتخاب کنید که اعتبار سئویی بالایی داشته باشند. اما اگر اهداف تبلیغاتی دارید؛ می توانید به سراغ سایت هایی بروید که پربازدید بوده و مخاطبانی دارد که احتمالا به برند یا محصولات شما علاقمند هستند. گام بعدی آماده سازی و تدوین محتوای رپورتاژ آگهی است. در این خصوص توجه به چند نکته ضروری است:

  • هر نوع متن ساختار مشخصی دارد که باید اصول آن رعایت گردد.
  • منحصر به فرد بوده و کپی یا مشابه یا نمونه های دیگران نباشد.
  • از کلمات کلیدی اصلی استفاده شود.
  • متن رپورتاژ کوتاه و مفید بوده و دارای تیتری جذاب و حرفه ای باشد.
  • المان های گرافیکی و تصویری مرتبط با موضوع آگهی و هویت کسب و کار بکار رود.
  • حاوی اقدام به عمل صریح باشد.
  • از بک لینک های مناسب استفاده شود.

مطالعه بیشتر: چگونه سئوی سایت را بالا ببریم؟ 35 راهکار برای افزایش سئوی سایت

تبلیغات برنامه های موبایلی

برای تبلیغ کسب و کار در دستگاه های موبایل روش های مختلفی وجود دارد، از جمله:

  • بنرهای تبلیغاتی در اپلیکیشن ها و وب سایت های پر بازدید نمایش داده می شود.
  • تبلیغات همسان که از نظر ظاهری هیچ تفاوتی با ظاهر اپلیکیشن یا وب سایت ندارد.
  • تبلیغات بینابینی که در اپلیکیشن نمایش داده می شود. این تبلیغات تمام صفحه بوده و در میان فعالیت های کاربر ظاهر می شود. 
  • ارسال پوش نوتیفیکیشن که همان اعلان های حاوی پیام های تبلیغاتی و… هستند.

می توانید با شناخت ویژگی های جمعیت شناختی و روانشناختی مخاطبان خود، پیام های ارزنده ای را در زمان مناسب ارائه کنید. بایستی نوع تبلیغ موبایلی را بر اساس اهداف خود انتخاب نموده و از فراخوان های عمل به فراخور نیاز بهره گیرید. بعد از تعیین مدت زمان کمپین، بودجه مورد نیاز و بهترین مکان نمایش پیام، طراحی تبلیغ را شروع نموده و در انتها نتایج را بررسی کنید. قبل از انتشار محتوا، ضروری است نحوه نمایش آن را در گوشی ها و سیستم عامل های مختلف بررسی کنید.

مطالعه بیشتر: وب اپلیکیشن PWA چیست و چه مزایایی دارد؟

تبلیغات رسانه های جمعی

رسانه های جمعی می توانند شامل تلویزیون، رادیو، رسانه ای آنلاین مانند یوتیوب و آپارات، مجلات، روزنامه ها و… باشند. در انتخاب هر یک از این رسانه ها باید به ماهیت محصول و بازار توجه شود. تفاوت در اهداف می تواند نوع رسانه را دستخوش تغییر کند. مبحث بعدی پوشش دهی رسانه است؛ این مشخصه تعیین می کند در چه گستره ای رسانه اثر داشته و توسط چه افرادی دیده می شود. 

هزینه جزو فاکتورهایی است که در انتخاب رسانه اهمیت دارد. باید ارزیابی کنید که متناسب با بودجه شما کدام رسانه میزبان خوبی برای تبلیغ شما خواهد بود. میزان انعطاف پذیری رسانه نیز شاخص مهمی است، چرا که گاهی نیازمند بهبود استراتژی ها و اعمال تغییرات در تبلیغات خود هستیم. به عبارت دیگر تغییر تبلیغات در رسانه انتخابی نباید هزینه های هنگفتی در پی داشته باشد.  

تبلیغات در رسانه های جمعی

تبلیغات محیطی

در انتخاب نوع تبلیغات محیطی عواملی مانند بودجه، منابع در دسترس و مخاطبان هدف نقش مهمی دارند. همچنین کسب اطلاعات روانشناختی، رفتاری و جغرافیایی کاربران هدف ضرورت دارد. با در نظر گرفتن این موارد، می توان از انواع تبلیغات محیطی مانند پوستر، بیلبورد های سیار، دیجیتال یا چاپی، استیشن بورد، لمپوست، پوستر و… بهره برد. یکی از موارد مهم اجرایی این کمپین ها، انتخاب یک تبلیغ جذاب و خلاقانه در مکان مناسب است. موارد دیگر عبارتند از:

  • پیام ها واضح، کوتاه و مفید باشند.
  • قابلیت خوانایی بالایی داشته باشند.
  • از المان های بصری جذاب و مرتبط استفاده گردد.
  • ترجیحا از رنگ های متضاد با محیط استفاده شود.
  • مکان مد نظر زاویه دید مناسبی داشته و پر رفت و آمد باشد.

اهداف کمپین های تبلیغاتی

اهداف کمپین تبلیغاتی نتایج واقع بینانه و مشخصی هستند که مانند نقشه راه، سازمان ها را در فعالیت های بازاریابی و تبلیغات هدایت می کنند. این اهداف مشخص می کنند که استراتژی های بازاریابی روی چه مواردی متمرکز باشند و منابع و بودجه روی چه اقداماتی معطوف شوند. 

احتمالا در ذهن بسیاری از افراد، هدف ها می توانند به فروش یا بازدید بیشتر محدود شوند؛ اما اینگونه نیست. در ادامه چند مورد از اهداف متداول بررسی شده اند.

ترویج و یادآوری برند

ترویج برند و افزایش سطح شناخت مصرف کننده از یک نام تجاری جزو اهداف کمپین تبلیغاتی است. هر چه تعداد مخاطبانی که برند را می شناسند بیشتر شود؛ اعتبار کسب و کار نیز ارتقا می یابد.

امروزه تکنیک های مختلفی برای معرفی و یادآوری برند استفاده می شود. به این جهت، معمولا در کمپین های تبلیغاتی نیز به کمک استراتژی ها و تاکتیک های مناسب؛ شعار، مفاهیم یا نشانه های منتسب به تجارت عرضه می شود تا برند به راحتی در ذهن مخاطبان ماندگار شود.

ایجاد تعاملات اجتماعی

تعامل در رسانه های اجتماعی موجب تقویت درک و وفاداری مشتریان می شود. ارتباط گیری کاربران با محتواهای شما بسیار اهمیت دارد؛ چرا که نمی توان به راحتی مخاطب منفعل را به مشتری تبدیل کرد. به همین سبب گاهی ایجاد تعاملات اجتماعی از اهداف کمپین تبلیغاتی می باشد. 

از طرفی، تعامل برند با کاربران در شبکه های اجتماعی نیز حائز اهمیت می باشد که می توان با راه اندازی کمپین ها این ارتباطات را تقویت نمود. این مسئله نه تنها موجب می شود فرآیندهای برندینگ خود را تسریع نمایید، بلکه به ایجاد مشتریان وفادار بیشتری کمک می کند.

پشتیبانی از فروش و باقی راه های ارتباط با مخاطبان

در عصر کنونی مردم در معرض انواع تبلیغات رنگارنگ قرار می گیرند و گاهی اغراق و بزرگنمایی برخی از این تبلیغات موجب سردرگمی آنان می شود. مشتری به دنبال برندی می رود که به خواسته ها و انتظارات او ارزش داده و با اهمیت تلقی کند. بنابراین یکی از مهم ترین بخش های بازاریابی خدمات پس از فروش، چگونگی برخورد با مشتریان و پاسخ به بازخوردهای آنان است. در واقع هدف گذاری کمپین ها بر روی ارتباط بهتر و پشتیبانی از مشتریان؛ منجر به فروش، سودآوری بیشتر شرکت ها و تقویت ارتباطات خواهد بود.

رقابت با رقبا

یکی از جنبه های مهم اجرای کمپین تبلیغاتی، متمایز نمودن محصول یا خدمات از رقبا است. مشتریان بر اساس ارزشی که شرکت ها ارائه می دهند؛ میان آن ها تفاوت قائل می شوند. اگر شما علاوه بر تبلیغ ویژگی های محصول مواردی همچون تاییدیه ها، گواهی ها، پشتیبانی، هدایا و ارزش های دیگر را نیز بیان کنید؛ طبیعتا مشتریان به برند شما علاقه و اعتماد بیشتری خواهند داشت.

به همین جهت یکی از اهداف کمپین تبلیغاتی، متمایز کردن یک برند از برندهای دیگر است. به این جهت اگر طراحی و اجرای کمپین ها به شکل حرفه ای انجام گیرد، به بازار هدف نشان داده می شود که کسب و کار قادر به برطرف کردن خواسته های مشتریان بوده و از مزایای منحصر به فردی برخوردار است.

رقابت با رقبا

تطبیق با تغییرات موجود در بازار

قابلیت رقابت پذیری برای کسب و کارها بسیار ضروری است، به همین دلیل پیش بینی تغییرات بازار و تطبیق با شرایط متغیر برای هر برندی الزامی است. نیازهای مشتریان روز به روز در حال تغییر است و نسل های جدیدی به دایره مخاطبان کسب و کارها افزوده می شوند که سلایق و جهت گیری های متفاوتی دارند. 

در این میان برندی موفق است که با مخاطبان خود همگام بوده و متناسب با نیازهای آن ها تغییر کند. یکی از جوانب راه اندازی کمپین ها، شناسایی بازار هدف و تدوین سیاست ها بر اساس مطالعات جمعیت شناسی و روان شناختی کاربران هدف است. برندها به کمک این اطلاعات می توانند خود را با جدیدترین روندهای بازار تطبیق دهند تا بهترین خدمات را در راستای رضایت مصرف کنندگان ارائه نمایند. 

افزایش آگاهی مصرف کنندگان از برند

کمپین های تبلیغاتی کاری می کنند که جامعه هدف شما بداند که وجود دارید و در تلاش هستند تا دانش مخاطب را درباره کسب و کار افزایش دهند. در واقع، تبلیغات در ارومیه نام تجاری را به مخاطب یادآوری کرده و او را متقاعد می سازد که شما راهکاری مناسب برای رفع نیاز او هستید. 

این مسئله با ایجاد تقاضا برای محصولات یا خدمات گره خورده است به این معنی که؛ پس از آگاهی، تقاضا شکل گرفته و در مراحل بعدی به مشتری تبدیل خواهند شد. بسیاری از شرکت ها بجای تمرکز بر تبلیغ و بازاریابی برای یک محصول خاص، برند خود را تبلیغ می کنند تا خدمات و محصولاتشان تحت نام تجاری آنها شناخته شود.

افزایش سرعت پیشرفت و کسب سهم بیش از بازار

یکی از رایج ترین اهداف کمپین تبلیغاتی فروش بیشتر و به دست آوردن بخشی از بازار مصرف است؛ چرا که در غیر این صورت کسب و کار سرپا نخواهد ماند. با این حال، اگر در مراحل طراحی و اجرای کمپین به درستی عمل نشود یا هدف گیری مخاطب نامناسب باشد، کمپین با شکست مواجه خواهد شد.

صاحبان کسب و کارهای بزرگ، تبلیغات را بعنوان هزینه تلقی نمی کنند، بلکه با دید سرمایه گذاری بلند مدت در جهت پیشرفت یک شرکت می نگرند. اصولا هدف همه کمپین های تبلیغاتی، ایجاد یک تاثیر مثبت در بازار هدف و در راستای پیشبرد است.

اهمیت اجرای کمپین های تبلیغاتی برای کسب و کارها 

شرکت ها می توانند با یک هزینه مناسب، تبلیغات خود را مثلا در یک پیج اینستاگرامی و در معرض دید هزاران مخاطب قرار دهند، پس چه لزومی دارد از کمپین ها استفاده کنند؟ در ادامه به دلایل اهمیت کمپین تبلیغاتی اشاره شده است.

  • یکی از دلایل اجرای کمپین به جای راهکارهای تبلیغاتی، این است که از طریق کمپین در معرض دید و توجه طیف بزرگی از مشتریان قرار می گیریم. ممکن است همه مخاطبان هدف ما در یک کانال حضور نداشته نباشند. برای اینکه هیچکدام را از دست ندهیم، استفاده از چندین کانال راهکار خوبی است.
  • کمپین های تبلیغاتی در بستر چندین شبکه مختلف اجرا می شوند لذا؛ احتمال به خاطر سپاری پیام برند بیشتر می شود. این مسئله موجب برند سازی قدرتمند می شود چرا که مخاطب چندین مرتبه با یک تبلیغ در محیط های گوناگون برخورد می کند.
  • یکی از نقاط اهمیت کمپین تبلیغاتی، یافتن بهترین استراتژی ها و موثرترین تکنیک ها برای جذب مشتریان و سودآوری است. شما با اجرای کمپین ها به مرور با تجربه تر شده و بینش های ارزشمندی در خصوص بازار هدف خود به دست می آورید. این بینش ها، زمینه های بهبود سیاست ها و بهینه شدن اقدامات آینده را فراهم می کنند.
  • کمپین ها موقعیتی هستند که سازمان ها می توانند به واسطه آن عملکرد خود را نشان داده و مشتریان را متقاعد نمایند. 
  • رساندن پیام در مکان و زمان درست به کاربران مناسب، ارتقای خدمات و گسترش تعامل با مشتریان از دیگر دلایل اهمیت کمپین تبلیغاتی است. 

مطالعه بیشتر: اهمیت استراتژی محتوایی

ویژگی های بارز کمپین تبلیغاتی موفق 

برخی از ویژگی های کمپین های تبلیغاتی موفق عبارتند از: 

  • برخورداری از تفکر استراتژیک و برنامه ریزی هدفمند
  • اجرای مداوم
  • شخصی سازی شده بر اساس ویژگی های مشتریان هدف
  • رعایت اصول اخلاقی و صداقت برای بهبود چهره برند
  • آموزش و آگاهی بخشی
  • جهت دادن به دیدگاه مشتری در خصوص کسب و کار
  • قابل یادآوری
  • انعطاف پذیری
  • بهره گیری از استدلال های منطقی
  • تاکید بر تجربه مشتری
  • بازدهی بالا
  • تاثیر گذاری بالای محتوا
  • ایجاد ارزش افزوده
  • خلاقیت و نوآوری

 در ادامه چند ویژگی مهم دیگر بررسی شده اند.

  • جذب حداکثری مخاطبان: کمپین های موفق برای نیل به اهداف خود، مخاطبان را توجیه می کنند که آن برند، محصول یا خدمت نسبت به دیگر رقبا بهتر است، می تواند نیاز آن ها را برطرف کرده و در کیفیت زندگی آن ها اثر مثبتی داشته باشد. به این ترتیب با ایجاد احساس نیاز و برقراری یک رابطه عمیق، حداکثر مخاطبان را به خود جذب می کند.
  • جذابیت بصری: کمپین هایی موفق می شوند که بتوانند با استفاده از محتوای خلاقانه و جذابیت های بصری، خود را در میان انبوه تبلیغات برجسته کنند. محتواهای بصری می توانند به شکل تصاویر یا ویدیوهای جذاب به همراه شعارها و عناصر گرافیکی خاص ارائه شده و ضمن غافلگیری مخاطب؛ در ذهن آن ها ماندگار شوند. محتواهای بصری به مراتب تاثیر بسیار بیشتری نسبت به محتوای صرفا متنی دارند و قادرند در کمترین زمان، احساسات کاربران را تحت تاثیر قرار دهند. جنبه های بصری تبلیغ باید منعکس کننده ویژگی های برند بوده و با هویت آن همخوانی داشته باشند.
  • جلب توجه: امروزه ذهن افراد از تبلیغات اشباع شده است و به بسیاری از آن ها توجه نمی کنند. به همین دلیل برای کسب نتیجه بهتر در کمپین های تبلیغاتی، بایستی از روش ها، استراتژی ها و منابع متفاوت با رقبا بهره گرفت تا توجه مخاطبان را جلب نمود. بنابراین ضروری است که مخاطب مناسب را هدف قرار داده و او را به برقراری ارتباط با برند ترغیب نمایید.
  • معرفی برند: یک کمپین موفق باید با سایر فعالیت ها و جنبه های برند هماهنگی داشته باشد. به این منظور اطمینان حاصل کنید که طراحی کمپین با ارزش ها، هویت و دارایی های برند مطابقت داشته باشد. این همسانی اهمیت فوق العاده ای داشته و باعث می شود برند در ذهنیت مخاطبان بصورت یکپارچه و منسجم شکل بگیرد. کمپین اگر شامل لوگو، تایپوگرافی، رنگ و در حالت کلی سبک و استایل برند باشد می تواند در معرفی برند به خوبی عمل کند.
  • اعتماد سازی: بیان حقایق واقعی در مورد محصولات و خدمات، حس اعتماد را در مشتریان ایجاد می کند. در واقع راستگویی موجب وفادار ماندن مخاطبان می شود و اگر از اغراق و بزرگنمایی های بی جهت استفاده شود، کاربران این موضوع را تشخیص داده و اعتماد آنان به برند سلب خواهد شد.
  • کوتاه و موثر: در صنعت تبلیغات، مهم آن چیزی است که مخاطب شما می شنود و در ذهنش می ماند. در واقع پر کردن تبلیغ با اطلاعات غیر ضروری، تنها موجب از دست دادن توجه کاربر به پیام اصلی می شود. با این تفاسیر باید تا جای ممکن کوتاه و موثر سخن گفت تا تبلیغ اثربخشی خود را حفظ کند.
  • افزایش اقدام به عمل: پس از آنکه کاربر تبلیغ را مشاهده کرد و اطلاعات و دانش لازم در خصوص برند و محصولات را کسب نمود، نباید او را معلق نگه داشت. بلکه، کمپین باید همراه با یک فراخوان اقدام بوده و به گونه ای طراحی شود که مشتریان را به سرعت درگیر کند تا واکنش نشان دهند. 
  • ایجاد ارتباط ارزشمند: تبلیغات باید بتواند به درستی ارزش برند و محصولات را برای بازار هدف نمایان کند. در این حالت، شما برای سوالات و ابهامات مصرف کنندگان پاسخ شایسته ای دارید؛ چرا که آن ها به دنبال ارزش واقعی هستند. همچنین مشتری در می یابد که برند شما به دنبال ارائه راه حل برای مشکلات او بوده و به خواسته هایش اهمیت می دهید. این امر منجر به شکل گیری ارتباط موثر بین شما و مصرف کنندگان خواهد شد.
  • ایجاد یک ترند در سطح جامعه: شرکت های تجاری اغلب در طراحی محصولات و یا کمپین های خود سعی دارند منطبق بر ذائقه بازار و ترندهای روز عمل کنند یا گاهی خود این ترندها را به وجود آورند. توجه به تغییرات، جریان های رایج و واکنش به موقع در برابر آن ها برای موفقیت کسب و کارها اهمیت دارد. سنجش ترندها و پایش مداوم تحولات اجتماعی و فرهنگی، موجب می شود فرصت های جدید کاری شناسایی شده و همگام با این ترندها، اقدامات به روز شوند.
اهداف کمپین تبلیغاتی

مراحل اجرایی کمپین تبلیغاتی

برنامه ریزی هدفمند به همراه تدوین استراتژی های اصولی، موفقیت کمپین ها را افزایش می دهد و در زمان کوتاهی اثرات فوق العاده ای بر روی برندینگ و روند فروش خواهد داشت. باید روشی که برای کسب و کارتان مناسب تر است را کشف کنید. هر کمپینی روش بخصوصی برای موفقیت دارد؛ منتها نحوه اجرای یک کمپین و فعالیت های لازم قبل از اجرای آن، در حالت کلی به شرح زیر است:

بررسی حوزه کاری و شناسایی خود

به عنوان قدم نخست باید به بررسی برند خود و محصولات یا خدماتی که قصد تبلیغ دارید، بپردازید. در این مرحله شناخت کافی از حوزه کاری، محصول و کیفیت آن، ظرفیت پشتیبانی از مشتریان، تحقیقات بازار، نظرات و بازخوردهای مشتریان، ارزیابی پتانسیل و توانایی های مجموعه و … ضروری است. بهتر است حین این بررسی ها، به فعالیت های رقبا و نقاط ضعف و قوت آن ها نیز توجه نمایید. بررسی این موارد کمک می کند تا توانایی خود را برای تحقق وعده های تبلیغاتی بسنجید.

شناسایی مخاطب هدف

در این مرحله شما باید مخاطبان هدف خود را به دقت شناسایی کرده و بدانید در این کمپین چه کسانی را هدف قرار می دهید. در فعالیت های بازاریابی باید شخصیت خریداران ترسیم شود و بخشی از استراتژی ها بر اساس این نکته پایه ریزی شوند، در غیر این صورت کمپین بازخورد مناسبی نخواهد داشت. 

در واقع بخش بزرگی از موفقیت کمپین در گرو شناخت مخاطب هدف می باشد که در این صورت به ثمر نشستن اهداف ساده تر خواهد بود. از اطلاعات به دست آمده برای انتخاب سبک تبلیغات، شبکه های تبلیغاتی، ساعت های مناسب برای تبلیغ، بودجه و… استفاده می شود.

تعیین اهداف

در این مرحله اهداف نهایی کمپین تعیین می شود. احتمالا باور عمومی از اجرای یک کمپین فروش بیشتر محصولات یا افزایش درخواست برای خدمات باشد؛ در حالی که گاهی هدف اصلی، فروش مستقیم نیست.

افزایش آگاهی از برند، تبلیغ رویداد، تعامل با کاربران، برندینگ، معرفی محصولات و خدمات، آموزش به مشتریان و… می توانند جزو اهداف یک کمپین باشند. هر اندازه اهداف با جزئیات دقیق تری مشخص شوند؛ کار شما در طراحی کمپین راحت تر می شود. اهداف بایستی دارای چند ویژگی مهم یعنی؛ واضح، قابل اندازه گیری، مرتبط، واقع بینانه و دارای زمان مشخص باشند.

مشخص کردن بودجه

تعیین بودجه یکی از مهم ترین مراحل اجرایی کمپین های تبلیغاتی است چرا که در تعیین موارد زیادی نقش دارد مانند:

  • چه فعالیت های تبلیغاتی را می توانید انجام دهید.
  • کدام ابزار و رسانه ها با این بودجه تناسب دارد.
  • از کدام نوع تبلیغات استفاده شود، آفلاین یا آنلاین.
  • کمپین تا چه حد گسترده شده و چند شبکه در آن حضور داشته باشد.

میزان بودجه باید به گونه ای باشد که ضمن حفظ حاشیه سود، مقدار معقولی داشته باشد. از جمله عوامل موثر بر هزینه کمپین ها می توان به نوع کسب و کار، نوع محصول ارائه شده، روش های تبلیغات و مدت زمان اجرای کمپین اشاره کرد. 

تعیین ابزارهای کمپین

اگر از بازار هدف و پرسونای خریداران به قدر کافی شناخت داشته و اهداف خود را مشخص کرده باشید؛ به سادگی مشخص می گردد که کدام یک از ابزارها و رسانه های تبلیغاتی برای شما مناسب تر است. زیرا در این صورت می دانید که در کدام رسانه درصد حضور، میزان فعالیت و دسترسی به مخاطبان بیشتر است. 

میزان بودجه اختصاص یافته در انتخاب این ابزارها هم موثر است. چنانچه با در نظر گرفتن بودجه، در انتخاب رسانه دچار محدودیت شدید، تحقیقات بازار کمک بسیاری به شما خواهد کرد. 

مشخص کردن زمان بندی انتشار تبلیغات

برنامه ریزی انتشار تبلیغ بخش بسیار مهمی از کمپین ها است. شما باید بدانید که مخاطبانتان در کدام ساعات از شبانه روز در شبکه هایی که برای تبلیغ انتخاب نموده اید، حضور دارند. به عنوان مثال مخاطبان شما ممکن است در بازه های زمانی مختلفی برای رادیو، تلویزیون و اینستاگرام وقت صرف کنند. بایستی با در نظر گرفتن این زمان ها، برای انتشار بخش های گوناگون تبلیغات برنامه ریزی شود. 

تنها با یک برنامه ریزی درست مطمئن می شوید که پیام و صدای برند شما به مخاطب رسیده است. البته در مورد تبلیغات محیطی شرایط به گونه دیگری است. در این نوع تبلیغات، بیشتر به تقویم، مناسبت ها و رویدادها توجه می شود.  

تعیین KPI کمپین

قبل از شروع کمپین لازم است تعدادی شاخص کلیدی عملکرد (KPI) برای بررسی میزان موفقیت و بازدهی کمپین در نظر بگیرید. در این صورت متوجه خواهید شد که هر بخش چه بازخوردی داشته و کدام قسمت ها نیاز به تغییر دارند. 

این سنجه ها بخش جدایی ناپذیر کمپین های تبلیغاتی هستند و راهی برای درک و ردیابی نتایج است. تعیین این معیارها بسته به نوع  و اهداف کسب و کار متفاوت است. به عنوان مثال در یک کمپین که برای خدمات طراحی سایت راه اندازی شده است می توان KPI های زیر را در نظر گرفت:

  • میزان افزایش جستجو نام برند در موتورهای جستجو
  • میزان افزایش مراجعه حضوری به شرکت
  • افزایش سفارش دریافت خدمات طراحی سایت
  • افزایش ترافیک ورودی صفحات وب سایت
  • میزان بازدید از لندینگ پیج کمپین
  • و…

اجرای کمپین تبلیغاتی

مرحله نهایی، اجرای کمپین است. در این مرحله طبق زمانبندی های از پیش تعیین شده، تبلیغات در رسانه های مختلف انجام می شود. باید در مقاطع مختلف فرآیند اجرای کمپین را بررسی کنید چرا که ممکن است در خلال اجرا، هر نوع خطاهای انسانی و غیر انسانی موجب به بار آوردن ضررهای جبران ناپذیری شود. پس، ضروری است با بررسی و نظارت مداوم این خطا ها را به حداقل برسانید تا زحمات و بودجه شما بی ثمر نشود.  

کمپین های تبلیغاتی

نکات مهم برای اجرای بهینه کمپین تبلیغاتی

برای اجرای بهینه کمپین های تبلیغاتی توجه به چند نکته اهمیت دارد: 

  • با مشتریان خود از لحاظ احساسی ارتباط عمیقی برقرار کنید.
  • پیام شما باید هوشمندانه و ساده بوده و به ویژگی های مخاطب هدف نزدیک باشد.
  • از محتوای متنی، بصری و تم داستانی جذاب غافل نشوید به طوری که برای مخاطب، چندین بار دیدن تبلیغ جذابیت داشته باشد.
  • روی یک یا چند مفهوم خاص تمرکز نموده و از بیان تمامی خصوصیات محصول در یک تبلیغ اجتناب کنید.
  • تبلیغات باید به نحوی باشد که درک و به خاطر سپردن آن برای همه مخاطبان راحت باشد.

در ادامه به تشریح چند مورد مهم دیگر می پردازیم.

  • تعیین تم مشخص: استفاده از تم یکسان در کمپین تبلیغاتی نظر مخاطب را بیشتر جلب نموده و اثر بخشی تبلیغات را تقویت می کند. این تم ها تبلیغات شما را به طور خاص در ذهن بیننده ماندگار می کند به طوری که مخاطب بعدا در هر جایی نشانه های مشابه را ببیند، به یاد برند شما خواهد افتاد.  
  • کپی رایتینگ موثر: اگر بخش هایی از کمپین نیاز به متن، شعار یا دکلمه داشته باشد، بهتر است این کار را به تبلیغ نویسان و کپی رایترهای حرفه ای بسپارید. در این صورت پیام شما به سادگی به مخاطب منتقل می شود. کپی رایتر نکات مهم و هسته اصلی پیام را در ذهن مخاطبان برجسته می کند و کاری می کند آن ها درگیر برند شما شوند.
  • صداقت در تبلیغات: صداقت نداشتن در کمپین های تبلیغاتی می تواند بر علیه شما عمل کند. کاربران امروزی به واسطه دسترسی به امکانات ارتباطی وسیع، می توانند در صورت عدم رضایت یا یافتن مواردی مغایر با ادعاهای شما، به راحتی در مورد کسب و کارتان برندسازی منفی انجام داده و در نتیجه همه چیز به ضرر شما تمام شود.
  • خلاق باشید: طراحان کمپین های تبلیغاتی به خوبی دریافته اند که تکراری شدن یک ایده باعث کاهش بازخوردها می شود. پس باید در مدت زمان مناسبی از آن بهره گرفت و در ادامه به سراغ اقدامات خلاقانه دیگر رفت. در غیر این صورت به موضوع کلیشه ای و خسته کننده تبدیل شده و مخاطب دیگر میل و رغبتی به پیام و حتی برند در خود نخواهد یافت.

سخن پایانی

در این مقاله به جواب سوال کمپین تبلیغاتی چیست؟ پرداختیم. بازاریابان به منظور رسیدن به اهداف کسب و کار و رساندن پیام های خود به مشتریان بالقوه، از کمپین های تبلیغاتی متنوعی استفاده می کنند. در این میان، لازم است نحوه مدیریت کمپین ها و برنامه ریزی مراحل اجرای آن به بهترین نحو انجام شود تا حداکثر بازخورد مثبت حاصل گردد. بنابراین باید با استراتژی های اصولی و هدفمند طراحی شده و پس از اجرا، تحلیل و آنالیز نتایج مورد توجه قرار گیرد. با این تفاسیر بهتر است از تیم هایی استفاده کنید که تجربه و تخصص لازم را در طراحی و اجرای انواع کمپین ها دارا هستند.

سوالات متداول

کمپین تبلیغاتی چیست؟

کمپین تبلیغاتی شامل رساندن پیام تبلیغاتی یکسان در بستر کانال های مختلف و در یک بازه زمانی تعیین شده است. یک کمپین حول موضوعی خاص و غالبا برای ایجاد آگاهی از برند، افزایش فروش و دستیابی به مشتریان بالقوه ایجاد می شود اما معمولا اهداف دیگری مانند ارائه پیشنهاد، آموزش، نشان دادن نوآوری های خاص و…نیز می توانند دنبال شوند.

اهمیت کمپین تبلیغاتی به چه علتی است؟

کمپین ها از لحاظ جذب مشتریان جدید، تقویت برندسازی، افزایش آگاهی از محصول، فروش، تقویت ارتباطات، اعتماد سازی و… حائز اهمیت هستند.

هزینه کمپین های تبلیغاتی به چه عواملی بستگی دارد؟

نوع کسب و کار، محصولات ارائه شده، روش های تبلیغ، مدت زمان اجرای کمپین و نوع محتوای تولید شده از جمله عوامل دخیل در تعیین هزینه های یک کمپین محسوب می شوند.

آنچه در این مطلب خواهید خواند
فهرست مطالب
با ما تماس بگیرید؛ خوش‌حال می‌شویم

جهت کسب جزئیات بیشتر و ثبت سفارش با کارشناسان افق ایرانیان در ارتباط باشید. 

کال تو اکشن

2 پاسخ

  1. سلام وقتتون بخیر
    سوالی که داشتم، این بود که آیا تبلیغات ایمیلی می تونه اندازه دیگر نوع از تبلیغات مفید باشه؟

    1. سلام وقت شما هم بخیر،
      مقایسه بازدهی تبلیغات با یکدیگر به طور دقیق شاید امکان پذیر نباشد ولی در صورتیکه برای ایمیل مارکتینگ، محتوای جذاب ایجاد کنید و با مشخص کردن جوایزی سعی در جذب مخاطبین بیشتر داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

2 پاسخ

  1. سلام وقتتون بخیر
    سوالی که داشتم، این بود که آیا تبلیغات ایمیلی می تونه اندازه دیگر نوع از تبلیغات مفید باشه؟

    1. سلام وقت شما هم بخیر،
      مقایسه بازدهی تبلیغات با یکدیگر به طور دقیق شاید امکان پذیر نباشد ولی در صورتیکه برای ایمیل مارکتینگ، محتوای جذاب ایجاد کنید و با مشخص کردن جوایزی سعی در جذب مخاطبین بیشتر داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *